Ηλίας Βαλάσης: «Έκανα 4 χρόνια να κοιμηθώ με τα παιδιά μου, σε σημείο που χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο»

April 25, 2024


Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, για τη σχέση του με τη γυναίκα του, αλλά και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει.«Παίζω στην παράσταση “Μαθήματα κωμωδίας”. Η κωμωδία είναι και λίγο έμφυτη, όλοι έχουν έναν φίλο στις παρέες που τους κάνει να γελάνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί. Έχω περάσει από πε…

...ριόδους που δεν με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα “αυτός δεν είναι ηθοποιός”. Ήμουν τελείως διαφορετικός άνθρωπος, στρατιωτικός 15 χρόνια. Έλεγαν “τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου”. Ένας κριτικός έγραψε “τι δουλειά έχει...

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, για τη σχέση του με τη γυναίκα του, αλλά και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει.

«Παίζω στην παράσταση “Μαθήματα κωμωδίας”. Η κωμωδία είναι και λίγο έμφυτη, όλοι έχουν έναν φίλο στις παρέες που τους κάνει να γελάνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί. Έχω περάσει από περιόδους που δεν με ζητούσαν για δουλειά, είχα το στίγμα “αυτός δεν είναι ηθοποιός”. Ήμουν τελείως διαφορετικός άνθρωπος, στρατιωτικός 15 χρόνια. Έλεγαν “τι δουλειά έχει ένας στρατιωτικός, ένας βατραχάνθρωπος στον χώρο του θεάτρου”. Ένας κριτικός έγραψε “τι δουλειά έχει ένας άσχετος με το θέατρο;”. Με πόνεσε και με πίκρανε αυτό, μετά με είδε και ανακάλεσε», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Η στιγμή που ο Ηλίας Βαλάσης έφυγε από παράσταση

«Έχω φύγει από μια σπουδαία παράσταση γιατί έβριζαν τα θεία, δεν το άντεξα, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Το πιο άδικο σχόλιο που έχουν κάνει για μένα είναι ότι είμαι σeξιστής και ότι βάζω τη γυναίκα μου να κάθεται στο σπίτι. Είπα ότι η γυναίκα μου είναι το μέγιστο πλάσμα στον κόσμο και τη δουλειά της δεν μπορεί να την κάνει κανείς», δήλωσε αμέσως μετά ο Ηλίας Βαλάσης.

Δείτε επίσης: «Είναι η βοηθός μου, ο συνεργάτης μου! Δε δουλεύει, μεγαλώνει τα τρία παιδιά» – Οι αποκαλύψεις του Ηλία Βαλάση για την οικογένεια και τη σύζυγό του

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, συμπλήρωσε ότι: «Αυτοί που με κατηγόρησαν για σeξιστή, είδα ότι κανείς από αυτούς δεν είναι οικογενειάρχης. Τη γυναίκα μου τη λατρεύω, την αγαπώ μέχρι τον Θεό. Η γυναίκα μου είναι η συνεργάτης μου, αυτή είναι η δύναμη του πυρός».

Κλείνοντας ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Με τον ερχομό των παιδιών μου έγινα δέκα φορές πιο ταπεινός. Τα παιδιά θέλουν αντοχή, σκύβω το κεφάλι και σκάω. Έκανα 4 χρόνια να κοιμηθώ με τα παιδιά μου, σε σημείο που χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο, ερχόταν η γυναίκα μου και με τράβαγε για να μην σκοτωθώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.