Survivor 2024 spoiler: Ποια Νέα Υόρκη; Αυτό είναι το απίθανο έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν τις επόμενες μέρες!

April 25, 2024


Survivor 2024 spoiler: Επέστρεψε με σπουδαία έπαθαλα ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον Άγιο Δομίνικο και τα δώρα του αναμένεται να αφήσουν άφωνους τους παίκτες Διασήμων και Μαχητών καθώς και τους τηλεθεατές.Χτες σας αποκαλύψαμε πρωτοι απ’ όλους πως το Survivor σήμερα θα έχει ένα σούπερ έπαθαλο με τη νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει ένα μοναδικό ταξίδι στη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορείτε ν…

...α δείτε και ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο αυτό.Νομίζετε όμως ότι αυτό θα είναι το κορυφαίο έπαθλο της σεζόν; Κάνετε λάθος. Μόλις ξεκίνησε τις εκπλήξεις ο Ατζούν Ιλιτζαλί και δεν αναμένεται να τις τελειώσει σύντομα. Άλλωστε σας είχαμε πει. Θα ανεβάσει τα έπαθλα για να καταφέρει...

Survivor 2024 spoiler: Επέστρεψε με σπουδαία έπαθαλα ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον Άγιο Δομίνικο και τα δώρα του αναμένεται να αφήσουν άφωνους τους παίκτες Διασήμων και Μαχητών καθώς και τους τηλεθεατές.

Χτες σας αποκαλύψαμε πρωτοι απ’ όλους πως το Survivor σήμερα θα έχει ένα σούπερ έπαθαλο με τη νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει ένα μοναδικό ταξίδι στη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Εδώ μπορείτε να δείτε και ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο αυτό.

Survivor 2024 spoiler: Ποια Νέα Υόρκη; Αυτό είναι το απίθανο έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν τις επόμενες μέρες!

Νομίζετε όμως ότι αυτό θα είναι το κορυφαίο έπαθλο της σεζόν; Κάνετε λάθος. Μόλις ξεκίνησε τις εκπλήξεις ο Ατζούν Ιλιτζαλί και δεν αναμένεται να τις τελειώσει σύντομα. Άλλωστε σας είχαμε πει. Θα ανεβάσει τα έπαθλα για να καταφέρει κάπως να σώσει την τηλεθέαση αλλά και να βάλει ένα φρένο στις συνεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler: Αυτό είναι το σούπερ έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τις επόμενες μέρες

Ξεκινάει λοιπόν τα ταξίδια του με Νέα Υόρκη και ένα τυχερός παίκτης αναμένεται να πηγαίνει τα δικά του ταξίδια, μετά το τέλος του Survivor, με το ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο αυτοκίνητό του.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσουν στους παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε πως θα αγωνιστούν σε ένα έπαθλο με στόχο το αυτοκίνητο. Απο εκεί η νικήτρια ομάδα θα χωριστεί… ατομικά και ο καθένας για πάρτι του θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το τεράστιο αυτό έπαθλο.

Survivor 2024 spoiler: Ποια Νέα Υόρκη; Αυτό είναι το απίθανο έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν τις επόμενες μέρες!

Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο; Σίγουρα οι παίκτες των μπλε έχουν περισσότερες πιθανότητες αφού κερδίζουν πιο συχνά από τους Κόκκινους, ωστόσο δεν αποκλείεται τότε να έχουν επιστρέψει στους Διάσημους αγωνιστικά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και η Δώρα Νικολή. Έτσι θα δούμε άλλη… μπάλα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.