Survivor 2024 spoiler 25/04: Αποχωρεί οικειοθελώς και η Χρύσα Χατζηγεωργίου;

April 25, 2024


Καλέ κάποιος να φωνάξει έναν παπά, (όχι τον Αλέξη)! Φέτος ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, δέχεται πολλά χτυπήματα – δυστυχώς – το ένα μετά το άλλο! Μέσα σε μια εβδομάδα έχασε από το δυναμικό της παραγωγής του τρεις πολυσυζητημένους και δυνατούς – ο καθένας σε διαφορετικό κομμάτι – παίκτες που είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσει να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.Τζ…

...έιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου είναι παρελθόν πλέον για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στα αυτιά μας, ενδέχεται να έχουμε ακόμα μια αποχώρηση, αλλά την άλλη εβδομάδα!Ο τελευταίος στο Survivor να κλείσει την πόρταΤα...

Καλέ κάποιος να φωνάξει έναν παπά, (όχι τον Αλέξη)! Φέτος ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, δέχεται πολλά χτυπήματα – δυστυχώς – το ένα μετά το άλλο! Μέσα σε μια εβδομάδα έχασε από το δυναμικό της παραγωγής του τρεις πολυσυζητημένους και δυνατούς – ο καθένας σε διαφορετικό κομμάτι – παίκτες που είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσει να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου είναι παρελθόν πλέον για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στα αυτιά μας, ενδέχεται να έχουμε ακόμα μια αποχώρηση, αλλά την άλλη εβδομάδα!

Ο τελευταίος στο Survivor να κλείσει την πόρτα

Τα τελευταία 24ωρα η εξαφάνιση της Χρύσας Χατζηγεωργίου έχει αρχίσει και μας ανησυχεί υπερβολικά. Η παίκτρια της μπλε ομάδας εδώ και καιρό βασανίζεται με ακραίους πόνους στη μέση της και το δωματιάκι του γιατρού στον Άγιο Δομίνικο, δυστυχώς, έχει γίνει δεύτερό της σπίτι. Παρά το γεγονός πως… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.