Happy Day: Τσιμτσιλή & Μεσσαροπούλου ανακοίνωσαν το γάμο της χρονιάς – Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται το καλοκαίρι στην Πύλο

April 25, 2024


Μια πολύ ευχάριστη είδηση μετέφερε το Happy Day στον ALPHA, σήμερα Πέμπτη 25/4. Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τίνα Μεσσαροπούλου, ανακοίνωσαν το γάμο της χρονιάς. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην όμορφη Πύλο.Το μυστήριο λοιπόν, όπως ανέφεραν θα γίνει στο νησί παρουσία όχι μόνο επώνυμων ονομάτων αλλά και προσώπων από την περιοχή που μεγάλωσε ο γαμπρός αλλά και κ…

...όσμου που μπορεί να θέλει να βρεθεί στην τελετή και να τους ευχηθεί. Δηλαδή το ζευγάρι θα κάνει έναν ανοιχτό γάμο.Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται και το είπαν στο Happy DayΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να παντρευτεί την σύντροφό του, Μαράια, το...

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μετέφερε το Happy Day στον ALPHA, σήμερα Πέμπτη 25/4. Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τίνα Μεσσαροπούλου, ανακοίνωσαν το γάμο της χρονιάς. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην όμορφη Πύλο.

Το μυστήριο λοιπόν, όπως ανέφεραν θα γίνει στο νησί παρουσία όχι μόνο επώνυμων ονομάτων αλλά και προσώπων από την περιοχή που μεγάλωσε ο γαμπρός αλλά και κόσμου που μπορεί να θέλει να βρεθεί στην τελετή και να τους ευχηθεί. Δηλαδή το ζευγάρι θα κάνει έναν ανοιχτό γάμο.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται και το είπαν στο Happy Day

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να παντρευτεί την σύντροφό του, Μαράια, το καλοκαίρι στην Πύλο. Ήδη έχουν κλείσει το Κόστα Ναβαρίνο για τα τέλη του Αυγούστου. Μάλιστα, δεν θα είναι μόνο επώνυμοι και γνωστοί. Θα είναι μια ανοιχτή τελετή η οποία θα έχει και κόσμο από την περιοχή που μεγάλωσε στην Αθήνα.

Το ζευγάρι ήδη έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το τελευταίο του παιδάκι ήρθε στον κόσμο το περασμένο καλοκαίρι (δείτε φωτογραφία).

Οι αινιγματική ανάρτηση της συντρόφου του και τα σχόλια περί νυφικού

Μία ανάρτηση της συντρόφου του Γιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις προάλλες έδωσε την εντύπωση πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο από τις τελευταίες ημέρες της, από τις βόλτες με τα παιδιά της και τα παιχνίδια τους και ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και μία με νυφικά σε κάποιο οίκο.

Τα σχόλια, λοιπόν, που ακολούθησαν ήταν πολλά και το κοινό μαντεύει πως σύντομα ο μπασκετμπολίστας θα δει την καλή του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πολλοί είναι, μάλιστα, εκείνοι οι οποίοι ξεκίνησαν να τους δίνουν τα συγχαρητήριά τους.

Δείτε επίσης: Εγκαίνια για τη νέα ελληνική ταβέρνα του Αντετοκούνμπο στην Αμερική – Θα ”ζαλιστείτε” με την τιμή της χωριάτικης

«Πρώτη Κυρία των Μιλγούκι Μπακς», «Πήγε να ψωνίσει νυφικό», «Μου έφτιαξες τη μέρα», ήταν κάποια από τα σχόλια συγκεκριμένα.

«Η ζωή τελευταία», έγραφε εκείνη στην λεζάντα της ανάρτησης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.