Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας έπιασε με γuμνά χέρια αλιγάτορα 2,5 μέτρων που έκοβε βόλτες στην πόλη (video)

April 25, 2024


Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει έναν άνδρα να ακινητοποιεί έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γuμνά χεριά στις ΗΠΑ.Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακτικό σκηνικό με γυναίκα που δαγκώθηκε από φίδι σε παραλία του Βόλου.Πρόκειται για τον Μάικ Ντράγκτιτς, μαχητή του MMA από τη Φλόριντα που την Κυριακή το βράδυ κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο επισ…

...κέπτη που έκοβε βόλτες στους δρόμους του Jacksonville. Florida MMA fighter wrestles an 8-foot alligator pic.twitter.com/E94MCJfgZ4— Daily Mail Online (@MailOnline) April 23, 2024Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο δείχνει τον αλιγάτορα να περπατάει αργά στον δρόμο με τον άνδρα από πίσω σε μια προσπάθεια να τον παγιδεύσει. Ο Ντράγκτιτς...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει έναν άνδρα να ακινητοποιεί έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γuμνά χεριά στις ΗΠΑ.

Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακτικό σκηνικό με γυναίκα που δαγκώθηκε από φίδι σε παραλία του Βόλου.

Πρόκειται για τον Μάικ Ντράγκτιτς, μαχητή του MMA από τη Φλόριντα που την Κυριακή το βράδυ κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο επισκέπτη που έκοβε βόλτες στους δρόμους του Jacksonville.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο δείχνει τον αλιγάτορα να περπατάει αργά στον δρόμο με τον άνδρα από πίσω σε μια προσπάθεια να τον παγιδεύσει. Ο Ντράγκτιτς τον έπιασε χωρίς εξοπλισμό με γρήγορες κινήσεις πιέζοντας τον λαιμό του μεγάλου αρπακτικού και στην συνέχεια τον σήκωσε από το έδαφος και τον έκανε επίδειξη στους περαστικούς.

Ο ίδιος είναι επαγγελματίας και κλήθηκε εκεί από τις αρχές αλλά βρισκόταν σε κοντινή απόσταση σε έναν αγώνα χόκεϊ κι πήγε εκεί χωρίς να έχει τον προστατευτικό του εξοπλισμό. Χάρη όμως στην εμπειρία και τη δύναμη του το ζώο αιχμαλωτίστηκε και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από τους δρόμους όπως αναφέρει η Daily Mail.

Είδε φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί – Θα μείνετε άφωνοι με αυτό που κατέγραψε!

Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.

Ίσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του, κρατώντας κάτι στο στόμα του.

Σέρνεται προς τα έξω και το βλέπουμε να κρατάει ένα γατόψαρο. Είναι απίστευτο, γιατί το γατόψαρο είναι τεράστιο σε σχέση με το φίδι, ωστόσο το φίδι το κρατάει σφιχτά. Το είδος αυτού του φιδιού ζει σε ποτάμια και λίμνες. Αυτό εδώ βρίσκεται στο Τέξας, στον ποταμό Κολοράντο.

Για μερικά λεπτά, φίδι και γατόψαρο παλεύουν. Φαίνεται ότι το φίδι προσπαθεί πολύ από τον τρόπο που κινείται. Φυσικά, κάποιοι σχολιάζουν ότι λυπούνται για το γατόψαρο, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου της ζωής. Η πιο δυνατή στιγμή είναι στο 3ο λεπτά, όταν το φίδι μπήγει τα δόντια του βαθιά στο γατόψαρο και εξαφανίζονται και τα δυο κάτω από το θολό νερό.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.