«Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στην ηλικία της»: Τα σκληρά λόγια του Μαμαλάκη στην Βέφα Αλεξιάδου & η απάντηση

April 25, 2024


Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

�ωεκλογές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Βέφα Αλεξιάδου, η γνωστή σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, απάντησε στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.