Σοφία Αρβανίτη: Η μητέρα της δούλευε στο σπίτι της Κυβέλης – Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου

April 24, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραχώρησε η Σοφία Αρβανίτη. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη μητέρα της, που εργαζόταν για χρόνια στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού, Κυβέλης. Παράλληλα έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου, που ξεκίνησε παράνομα, μέχρι να καταλήξει σε γάμο.«Και οι δύο μου γονείς είναι Μικρασιατικής καταγωγής. Πέρασαν φτώχει…

...α, πολύ στερημένα χρόνια, η μαμά έχει ζήσει τη γερμανική Κατοχή όταν ήταν παιδάκι. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, που μου έλεγε: “Πηγαίναμε στους Γερμανούς, μωρά ξυπόλητα, και τους ζητούσαμε ψωμί”», δήλωσε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη, δίνοντας ένα ιστορικό background.Δείτε επίσης: Συγκινεί...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραχώρησε η Σοφία Αρβανίτη. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη μητέρα της, που εργαζόταν για χρόνια στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού, Κυβέλης. Παράλληλα έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου, που ξεκίνησε παράνομα, μέχρι να καταλήξει σε γάμο.

«Και οι δύο μου γονείς είναι Μικρασιατικής καταγωγής. Πέρασαν φτώχεια, πολύ στερημένα χρόνια, η μαμά έχει ζήσει τη γερμανική Κατοχή όταν ήταν παιδάκι. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, που μου έλεγε: “Πηγαίναμε στους Γερμανούς, μωρά ξυπόλητα, και τους ζητούσαμε ψωμί”», δήλωσε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη, δίνοντας ένα ιστορικό background.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη για τον ήρωα αδερφό της: «Περνούσε έναν Γολγοθά, ήμασταν υπερήφανοι…»

Η αποκάλυψη της Σοφίας Αρβανίτη για τη μητέρα της και την Κυβέλη

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που η μητέρα της βρέθηκε στο σπίτι της ιστορικής ηθοποιού. «Ήρθε νεαρή κοπελίτσα, έφηβη, στην Αθήνα. Μόνη εκείνη από τα έξι αδέρφια που ήταν. Αργότερα ήρθε ο μεσαίος και ο βενιαμίν της οικογένειας να βρουν την τύχη τους. Εργαζόταν σε σπίτια, και ένα απ’ αυτά ήταν της Κυβέλης, σαν μαγείρισσα».

Η Σοφία Αρβανίτη δήλωσε μάλιστα ότι η μητέρα της είχε μία ιδιαίτερα δεμένη σχέση με την Κυβέλη. «Την έπαιρνε μαζί της στις πρόβες και μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μου έλεγε πως ξεχνούσε μέρη απ’ τον ρόλο, και της τα έλεγε η μαμά μου. Όταν ήμουν μωρό, με πήρε και την επισκεφτήκαμε, στη Λ. Βασιλίσσας Σοφίας που ζούσε, σε πολύ μεγάλη ηλικία πια και λίγα χρόνια μετά έφυγε κιόλας από τη ζωή».

«Μου έχει πει επίσης ότι είχαν τραπέζι με τον Γιώργο Παπανδρέου, μου έλεγε ότι είχε έναν αδερφό που ήταν λίγο τρελούλης και την είχε τρομάξει στο ασανσέρ. Τον έπιασε η Κυβέλη και του είπε “Μακριά από την Πόπη, αλλιώς αλίμονό σου”», κατέληξε η Σοφία Αρβανίτη στις δηλώσεις της στη δημόσια τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.