Έκρηξη οργής από την Μαίρη Συνατσάκη: «Τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει…»

April 23, 2024


Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 22/4 – λίγο μετά τη συνέντευξή της την Κυριακή 21/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».Ανάμεσα στα όσα σχολίασε η γνωστή youtuber – influencer αίσθηση προκαλεί ο λόγος για τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται κατά κόρων αρνητικά μηνύματα στα social media αλλά και κάτω από τα βίντεο, που δημοσιεύε…

τά κόρων αρνητικά μηνύματα στα social media αλλά και κάτω από τα βίντεο, που δημοσιεύει στο youtube.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε, δείχνοντας την αγανάκτησή της με όσα τις καταλογίζουν

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 22/4 – λίγο μετά τη συνέντευξή της την Κυριακή 21/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ανάμεσα στα όσα σχολίασε η γνωστή youtuber – influencer αίσθηση προκαλεί ο λόγος για τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται κατά κόρων αρνητικά μηνύματα στα social media αλλά και κάτω από τα βίντεο, που δημοσιεύει στο youtube.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.