«Ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου»: Μετανιωμένη η καθαρίστρια που κατηγορείται ότι φωτογράφισε 5χρονο στην τουαλέτα νηπιαγωγείου (video)

April 23, 2024


Τις κατηγορίες ότι φωτογράφισε γuμνό το μικρό παιδί στο νηπιαγωγείο (για σeξουαλικούς λόγους) αρνείται η καθαρίστρια Ανθή Σουλτάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα ένα παιδάκι χαρούμενο να παίζει με τα νερά. Όπως λέει και η παιδοψυχολόγος, καλό είναι να ξεχωρίζουμε το παιχνίδι από το σeξουαλικό».Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κω: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους γονείς του αδικοχαμένου βρέφουςΜιλώντ…

...�υρίστηκε η καθαρίστρια στο Live NewsΜιλώντας στο «Mega» και εξηγώντας την πράξη της, ανέφερε: «Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κάνω τη δουλειά μου. Να διώξω το παιδί από μέσα και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος, συγγνώμη γι’ αυτό που έκανα. Ζητάω συγγνώμη για το λάθος που...

Τις κατηγορίες ότι φωτογράφισε γuμνό το μικρό παιδί στο νηπιαγωγείο (για σeξουαλικούς λόγους) αρνείται η καθαρίστρια Ανθή Σουλτάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα ένα παιδάκι χαρούμενο να παίζει με τα νερά. Όπως λέει και η παιδοψυχολόγος, καλό είναι να ξεχωρίζουμε το παιχνίδι από το σeξουαλικό».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Κω: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους γονείς του αδικοχαμένου βρέφους

Όσα ισχυρίστηκε η καθαρίστρια στο Live News

Μιλώντας στο «Mega» και εξηγώντας την πράξη της, ανέφερε: «Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κάνω τη δουλειά μου. Να διώξω το παιδί από μέσα και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος, συγγνώμη γι’ αυτό που έκανα. Ζητάω συγγνώμη για το λάθος που έκανα. Το λάθος ήταν που τράβηξα φωτογραφία».

Η ίδια συνέχισε: «Γιατί την ώρα που του είπα: “Τι όμορφο που είσαι!”, για να μην το μαλώσω, να το διώξω, του είπα: «Είσαι μια κούκλα, μόνο για φωτογραφία», αυτό κάθισε πίσω, εκεί στην τουαλέτα, κρατούσε και το παγουρίνο… Πέρα από τα πόδια του και τα χεράκια του δεν φαίνεται τίποτα άλλο.

Δεν θα ήθελα κανείς να κρατάει μια φωτογραφία του παιδιού μου, που να είναι γuμνό, αλλά πείτε μου εσείς… Εγώ κατηγορούμαι και πάω για κακούργημα για ποpνογραφία. Πώς γίνεται η εισαγγελέας να είδε τις φωτογραφίες και να έβαλε την υπόθεση στο αρχείο και να διόρισε εμένα με καινούργια μόρια στη δουλειά;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.