Ελεύθερος κι ωραίος ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια και γάμο»

April 23, 2024


Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μιλήσει ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά του και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.«Ήταν πολλές οι αφορμές. Ένας λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε …

...νω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πες ό,τι θέλεις, μετά είχα κι εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου, ο οποί μου είχε πει σε κάποια φάση ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει...

“Δεν σκέφτομαι ότι τώρα γίνεται και θα το κάνω” δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η συνέντευξή του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μιλήσει ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά του και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Ήταν πολλές οι αφορμές. Ένας λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πες ό,τι θέλεις, μετά είχα κι εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου, ο οποί μου είχε πει σε κάποια φάση ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός σου είναι πάρα πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Δεν μου άρεσε που το άκουσα, αλλά είχε δίκιο» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το video 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.