Ξεκάθαρος ο Γιάννης Καπετάνιος για το τέλος με τον Σεφερλή: «Μετά από 18 χρόνια το παίρνεις πια απόφαση, έχω σκοπό να…»

April 23, 2024


Ο Γιάννης Καπετάνιος προκάλεσε αίσθηση με το φινάλε της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, όπως αυτό έγινε γνωστό, με τον ηθοποιό να εξηγεί στον Alpha το τι συνέβη και χώρισαν τους δρόμους τους, ύστερα από 18 χρόνια φιλίας και κοινής πορείας επαγγελματικά.Ο καλλιτέχνης, που για χρόνια βρισκόταν στους θιάσους του Δελφιναρείου, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την εκτίμηση στο πρόσωπο του Σεφερλή, επι…

...σημαίνοντας πως ο βασικός λόγος που ήθελε να σταματήσει η συνεργασία τους ήταν η σύνταξη, θέλοντας να κάνει διαφορετικά πράγματα και να έχει μια πιο ήσυχη ζωή.«Μετά από 18 χρόνια, κάποια στιγμή παίρνεις και σύνταξη. Ήμασταν μαζί με τον Μάρκο, όταν γεννήθηκε ο Χάρης, και πλέον...

Ο Γιάννης Καπετάνιος προκάλεσε αίσθηση με το φινάλε της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, όπως αυτό έγινε γνωστό, με τον ηθοποιό να εξηγεί στον Alpha το τι συνέβη και χώρισαν τους δρόμους τους, ύστερα από 18 χρόνια φιλίας και κοινής πορείας επαγγελματικά.

Ο καλλιτέχνης, που για χρόνια βρισκόταν στους θιάσους του Δελφιναρείου, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την εκτίμηση στο πρόσωπο του Σεφερλή, επισημαίνοντας πως ο βασικός λόγος που ήθελε να σταματήσει η συνεργασία τους ήταν η σύνταξη, θέλοντας να κάνει διαφορετικά πράγματα και να έχει μια πιο ήσυχη ζωή.

«Μετά από 18 χρόνια, κάποια στιγμή παίρνεις και σύνταξη. Ήμασταν μαζί με τον Μάρκο, όταν γεννήθηκε ο Χάρης, και πλέον θα πάει… φαντάρος. Όταν παίρνεις σύνταξη, χαλαρώνεις και λίγο, προσπαθείς να κάνεις πιο light πράγματα που είχες ονειρευτεί. Μεγαλώνουμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές, ο Μάρκος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και του εύχομαι να συνεχίσει. Είναι ένας καλός άνθρωπος και συνεργάτης, εννοείται πως θα πάω να τον δω. Ο καθένας μπορεί να γράφει όσα θέλει», ανέφερε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Γιάννης Καπετάνιος για Σεφερλή: «Το περίμενα ο Μάρκος να φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Γιώργο Λαμπάτο» (Video)

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επανένωση του Γιώργου Λαμπάτου και του Μάρκου Σεφερλή καθώς ο ηθοποιός έκανε ανάκληση το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε για την επανένωσή τους λέγοντας: «Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς και στους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.