Σπύρος Μαρτίκας: Με καταγωγή από Σύρο & Μύκονο – Η στενή συγγένεια με γοητευτικό Έλληνα ηθοποιό

April 23, 2024


Ο Σπύρος Μαρτίκας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και στη συνέχεια ο φαρμακοποιός τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μέσω της σχέσης, που έχει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.Πρόσφατα, ο ίδιος ο Μαρτίκας αποκάλυψε πως κατά μια έννοια ήταν γραφτό να γίνει αναγνωρίσιμος μιας και υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο από την οικογένειά του, που είναι ευρέως γνωστό από την ενασχόλησ…

...ή του με την υποκριτική.Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος είναι τρίτος ξάδερφος με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μέσα από δηλώσεις που έκανε μάλιστα ο ηθοποιός στην κάμερα του Γειά Σου μίλησε για τη σχέση τους και τις ρίζες της οικογένειάς τους (δείτε εδώ τι δηλώνει ο Μαρτίκας...

Ο Σπύρος Μαρτίκας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και στη συνέχεια ο φαρμακοποιός τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μέσω της σχέσης, που έχει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο Μαρτίκας αποκάλυψε πως κατά μια έννοια ήταν γραφτό να γίνει αναγνωρίσιμος μιας και υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο από την οικογένειά του, που είναι ευρέως γνωστό από την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος είναι τρίτος ξάδερφος με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μέσα από δηλώσεις που έκανε μάλιστα ο ηθοποιός στην κάμερα του Γειά Σου μίλησε για τη σχέση τους και τις ρίζες της οικογένειάς τους (δείτε εδώ τι δηλώνει ο Μαρτίκας για τον ηθοποιό).

Οι δηλώσεις του ηθοποιού που είναι ξάδερφος με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Με τον Σπύρο είμαστε συγγενείς. Οι παππούδες μας είναι πρωτοξάδερφα. Από τη Σύρο είναι το σόι μας, είμαστε Συριανοί και στη Μύκονο είναι ένα μεγάλο σόι. Ο παππούς μου ήταν καμία δωδεκαριά αδέρφια, αλλά η ζωή τα έφερε να μεγαλώσουμε και μαζί στο Κερατσίνι», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.