Δεν τον ερωτεύτηκε για τα χρήματα: 47χρονη παντρεύτηκε 81χρoνo δισεκατoμμυριούχο και ζει τον έρωτα της ζωής της

April 23, 2024


Ο ιδιοκτήτης των «New England Patriots» έκανε έναν απρόσμενο γάμο με τη γιατρό Ντάνα Μπλούμπεργκ σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με την παρουσία του Έλτον Τζον.Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος και η 47χρονη γιατρός προσκάλεσαν τους καλεσμένους σε ένα ξεχωριστό πάρτι στο Hall des Lumières στο κάτω Μανχάταν, με τους καλεσμένους να μην γνωρίζουν ότι θα γινόταν και ο γάμος.Πριν από την είσοδό …

...�μος.Πριν από την είσοδό τους, το ζευγάρι παρουσίασε ένα συγκινητικό 10λεπτο βίντεο και στη συνέχεια, ενώπιον περίπου 250 ατόμων, ανακοίνωσε τον γάμο τους. Ο ιδιοκτήτης, με σεβασμό στην εβραϊκή παράδοση, έσπασε ένα ποτήρι, ενώ εξήγησε τον λόγο της συνάντησης.Ο Κραφτ αποκάλυψε...

Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά

Ο ιδιοκτήτης των «New England Patriots» έκανε έναν απρόσμενο γάμο με τη γιατρό Ντάνα Μπλούμπεργκ σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, με την παρουσία του Έλτον Τζον.

Ο 81χρονος δισεκατομμυριούχος και η 47χρονη γιατρός προσκάλεσαν τους καλεσμένους σε ένα ξεχωριστό πάρτι στο Hall des Lumières στο κάτω Μανχάταν, με τους καλεσμένους να μην γνωρίζουν ότι θα γινόταν και ο γάμος.

Πριν από την είσοδό τους, το ζευγάρι παρουσίασε ένα συγκινητικό 10λεπτο βίντεο και στη συνέχεια, ενώπιον περίπου 250 ατόμων, ανακοίνωσε τον γάμο τους. Ο ιδιοκτήτης, με σεβασμό στην εβραϊκή παράδοση, έσπασε ένα ποτήρι, ενώ εξήγησε τον λόγο της συνάντησης.

Ο Κραφτ αποκάλυψε ότι τα σχέδια για την πολυτελή γαμήλια γιορτή διαμορφώθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Έλτον Τζον “Farewell Yellow Brick Road” στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Μία πηγή είπε: «Στον Έλτον Τζον άρεσε πολύ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μπλούμπεργκ. Είπε: «Πότε θα παντρευτείτε;».

Όταν το ζευγάρι απάντησε ότι σκέφτεται να το κάνει αθόρυβα, ο 75χρονος Έλτον προφανώς τους είπε: «Λοιπόν, όταν παντρευτείτε θέλω να παίξω ως δώρο!».

Το ζευγάρι δέχτηκε την προσφορά του θρύλου της ροκ και διάλεξε τη μοναδική ημερομηνία που είχε διαθέσιμη ο Τζον. Ένας καλεσμένος είπε: «Ο Έλτον το έκανε απλά ως φίλος και για να τιμήσει τη φιλία τους. Σχεδίασαν αυτή την εκδήλωση μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες!».

Τα τραγούδια του γάμου:

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε για πρώτη φορά το ζευγάρι ως τον κύριο και την κυρία Κραφτ κατά τη διάρκεια ενός εκπληκτικού γάμου. Στην εντυπωσιακή συγκέντρωση, αναφέρθηκε στο ότι πέταξε στη Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για να παρευρεθεί ως γαμήλιο δώρο. Η ωριαία εμφάνισή του περιλάμβανε τραγούδια όπως το “Circle of Life,” “Tiny Dancer,” “Philadelphia Freedom,” “Don’t Let the Sun Go Down on Me,” “Can You Feel the Love Tonight” και άλλα, ενώ συνεργάστηκε με τον Εντ Σίραν στο “Candle in the Wind.”

Ο κύριος και η κυρία Κραφτ χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, ενώ ο Grandmaster Flash υπήρξε ο DJ της εκδήλωσης και έπαιξε το εβραϊκό, παραδοσιακό “hora,” πριν εξελιχθεί σε ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι. Η γαμήλια τούρτα είχε επτά ορόφους.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρώην αμυντικός των Patriots, ο Τομ Μπρέιντι, ενώ παρατηρήθηκε παρέα με τον Τζον Μπον Τζόβι. Η νύφη φόρεσε ένα ιβουάρ νυφικό Naeem Khan και στο πάρτι εντυπωσίασε με μια ολόσωμη φόρμα Elie Saab. Ο Κραφτ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη Μάιρα Κραφτ, η οποία απεβίωσε το 2011, από καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.