Ιωάννα Μαλέσκου: Αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

April 20, 2024


Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου της project, Tv Queen (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο) και σε αυτή μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως αρνήθηκε να πάει ως καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και εξήγησε γιατί.«Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει. Είναι …

...τίστροφα, έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει. Είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ που θα βγάλει διαμαντάκια, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Είναι σπουδαία υπόθεση η συνύπαρξή μου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο TV Queen. Θέλω να ακούω αυτά που λέει όταν τοποθετείται και τις...

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου της project, Tv Queen (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο) και σε αυτή μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως αρνήθηκε να πάει ως καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και εξήγησε γιατί.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα

«Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει. Είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ που θα βγάλει διαμαντάκια, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Είναι σπουδαία υπόθεση η συνύπαρξή μου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο TV Queen. Θέλω να ακούω αυτά που λέει όταν τοποθετείται και τις συμβουλές του όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που έχει συνεργαστεί σε όλα τα χρόνια της διαδρομής του», είπε αρχικά για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Και για τα σενάρια που την θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του OPEN την επόμενη σεζόν, απάντησε: «Δεν απαντάω κάτι. Κάνω focus σε αυτό που ξεκινάει τώρα. Δεν μ’ αρέσει να βλέπω να προτρέχουν πράγματα ακόμη κι αν έχει γίνει μια πρώτη επαφή, αλλά εν προκειμένω δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε ο σύζυγός της μόλις τον ενημέρωση για το νέο της βήμα, είπε με χιούμορ: «Δεν μου είπε τίποτα, έχασε τη λαλιά του ο άνθρωπος. Υπήρξε αυτή ενός λεπτού σιγή. Και παραπάνω μη σου πω… Νόμιζε ότι του κάνω πλάκα, αλλά δεν του ανακοίνωσα έτσι “μπαμ”. Μου είπε “θα το συζητήσουμε αργότερα”, ελπίζοντας βαθιά μέσα του ότι θα του έλεγα ότι κάνω πλάκα. Αλλά είναι υποστηρικτικός μωρέ και είναι πολύ βασικό».

Για τα κακεντρεχή σχόλια, δήλωσε: «Πολλές φορές λένε οι άνθρωποι κουβέντες… Πυροβολάνε στον αέρα. Δεν πάει έτσι, μπες στα παπούτσια του άλλου και μετά κρίνε. Άκουσα διάφορα για το πόσες τηλεοπτικές προτάσεις έχω. Ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

Και για τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή και την πιθανή τους επικοινωνία, επισήμανε: «Δεν έχω τους αριθμούς τους. Πέραν του ότι δεν είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω επικοινωνία, δεν έχουμε κάτι για να συζητήσουμε. Εγώ πλέον για να πάρω τηλέφωνο έναν άνθρωπο και να του αφιερώσω χρόνο, πάει να πει ότι έχω κάτι σημαντικό να του πω. Τώρα αυτά είναι τα πειράγματα που κάνουν πολλές φορές, εγώ έτσι το παίρνω. Αυτά τα τερτίπια που κάνουν οι άνθρωποι, πιο πολύ το παίρνω με χαμόγελο. Αν είναι κάτι που το λένε όντως στοιχειοθετημένα, το λαμβάνω υπόψιν μου».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή τους, ανέφερε: «Με έχουν καλέσει και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αισθανθεί την επιθυμία να πάω. Θα γινόταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά επειδή όταν συσσωρεύονται αρνητικά πράγματα, δεν αισθάνομαι επιθυμητή ή καλοδεχούμενη. Θέλω να πηγαίνω καλεσμένη μόνο σε ανθρώπους που χαίρονται και με εκτιμούν. Εκεί ακόμα έχω τις επιφυλάξεις μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.