Παρενέβη ο Δημήτρης Παπανώτας στο Χαμογέλα και Πάλι λόγω της Αχτσιόγλου: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς»

April 20, 2024


Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου, φιλοξενήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, ώστε να μιλήσει για τον σάλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.Μόλις η ίδια αποχώρησε, ο δημοσιογράφος του Happy Day παρενέβη τηλεφωνικά, καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της για εκείνον και προχώρησε σε νέες “β…

...ολές" προς το πρόσωπό της, λέγοντας μέχρι και πως υιοθετεί την πολιτική του αντιπάλου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου στο Χαμογέλα και Πάλι«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα...

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου, φιλοξενήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, ώστε να μιλήσει για τον σάλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις η ίδια αποχώρησε, ο δημοσιογράφος του Happy Day παρενέβη τηλεφωνικά, καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της για εκείνον και προχώρησε σε νέες “βολές” προς το πρόσωπό της, λέγοντας μέχρι και πως υιοθετεί την πολιτική του αντιπάλου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι εντελώς διαφορετικό το “μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το |φταίτε επειδή κακοποιείστε”. Είναι άλλο το “έχεις ευθύνη να μιλήσεις” από το “έχεις ευθύνη γιατί προκάλεσες τη βία”. Η κυρία Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά “αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο.

Παρακαλώ πάρα πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της, δεν ζήτησε βοήθεια, και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια, χωρίς να το ζητήσει. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι», είπε αρχικά.

«Η κυρία Αχτζιόγλου ακολουθεί την πολιτική Μητσοτάκη. Διαπιστώνει όλα τα προβλήματα “αλλά τι να κάνουμε”. Η κυρία Αχτσιόγλου κυβέρνησε και ήταν γυναίκα σε κυβέρνηση προοδευτική. Τι έκανε εκείνη για να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που διαπίστωσε ότι υπάρχουν; Της δόθηκε η ευκαιρία να τα λύσει και δεν το έκανε. Να σκεφτούμε πιο ώριμα και να μην ψάχνουμε έναν άνθρωπο να τον λιθοβολήσουμε. Δεν θα λυθεί έτσι το πρόβλημα των κακοποιημένων γυναικών», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή».

Δείτε επίσης: Χείμαρρος η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα – «Είναι μισογύνικες αυτές οι απόψεις και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό! Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.