Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ανήθικο που με απέπεμψαν, καλή τους χώνεψη»

April 19, 2024


«Tα ίδια στελέχη που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο», είπε σε νέες του δηλώσεις σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας.Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας με απόφαση ΚασσελάκηΛίγες ώρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Στέφανου Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ηappy Day» στον Alpha και τοπο…

θετήθηκε επί του θέματος. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων πως μετά από όλο αυτό έχει κουραστεί υπερβολικά ψυχολογικά λόγω του «πολέμου» που δέχτηκε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

«Tα ίδια στελέχη που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο», είπε σε νέες του δηλώσεις σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Στέφανου Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ηappy Day» στον Alpha και τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων πως μετά από όλο αυτό έχει κουραστεί υπερβολικά ψυχολογικά λόγω του «πολέμου» που δέχτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.