Πασαλιμάνι: Συγκλονιστικό βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά την κατάρρευση του κτιρίου – «Πέθανε, πέθανε…»

April 18, 2024


Σοκαριστικό ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν της κατάρρευσης του κτιρίου στον Πειραιά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας ειδικός φρουρός κάνει το γύρο του διαδικτύου.Το υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, κατέγραψε ένας από τους εργάτες, όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε άνθρωπος θαμμένος μέσα στα μπάζα. Όταν το συνειδητοποίησαν φώναζαν:Ο εργάτης που ακούγεται στο ανα…

...ιά έναν τροχό φέρτε... Πέθανε... Πέθανε.... Έναν τροχό να κόψουμε την αλυσίδα... Πέθανε... Ο εργάτης που ακούγεται στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο αναζητούσε τους συναδέλφους του, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Σκαρφάλωσε στην καρότσα του φορτηγού και είδε μπροστά του τον...

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν της κατάρρευσης του κτιρίου στον Πειραιά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας ειδικός φρουρός κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, κατέγραψε ένας από τους εργάτες, όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε άνθρωπος θαμμένος μέσα στα μπάζα. Όταν το συνειδητοποίησαν φώναζαν:

  • Έλα γρήγορα, έλα! Άνθρωποι
  • Παιδιά έναν τροχό φέρτε…
  • Πέθανε… Πέθανε….
  • Έναν τροχό να κόψουμε την αλυσίδα…
  • Πέθανε…

Ο εργάτης που ακούγεται στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο αναζητούσε τους συναδέλφους του, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Σκαρφάλωσε στην καρότσα του φορτηγού και είδε μπροστά του τον νεκρό αστυνομικό. Τόνοι μπετόν είχαν καταπλακώσει το άψυχο σώμα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.