Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία και… ένα εξωπραγματικό ταξίδι

April 18, 2024


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο SurvivorΑκόμη ένα δυνατό επεισόδιο με εκπλήξεις και ανατροπές στο Survivor θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου.Πιο συγκεκριμένα, το Survivor πάει… προς διάλυση αφού αποχωρούν τρεις παίκτες από το παιχνίδι. Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως παρατά την μονομαχία για να αποχωρήσει οικειοθελώς ενώ παίρνει μαζί του και τον Αλέξη Πα…

...�έξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου. Κατάσταση την οποία θέλει να ανατρέψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί γι' αυτό και ταξιδεύει εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο όπου προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.Η παραγωγή άργησε πολύ για να βγάλει στον αέρο το νέο trailer, το οποίο δεν προβάλει καθόλου όλη...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor

Ακόμη ένα δυνατό επεισόδιο με εκπλήξεις και ανατροπές στο Survivor θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Survivor πάει… προς διάλυση αφού αποχωρούν τρεις παίκτες από το παιχνίδι. Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως παρατά την μονομαχία για να αποχωρήσει οικειοθελώς ενώ παίρνει μαζί του και τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου. Κατάσταση την οποία θέλει να ανατρέψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί γι’ αυτό και ταξιδεύει εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο όπου προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Η παραγωγή άργησε πολύ για να βγάλει στον αέρο το νέο trailer, το οποίο δεν προβάλει καθόλου όλη αυτή την ένταση αλλά δείχνει την κόντρα ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και της Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τον στίβο μάχης με έπαθλο ένα εξωπραγματικό ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.