Μόνο ΕΔΩ – Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της «Ελένης» στο Mega

April 18, 2024


Όπως πρώτοι σας γράψαμε η Ελένη Μενεγάκη τέλειωσε από το Mega. Κάτι που όλοι εμείς οι μυημένοι το γνωρίζαμε εδώ και καιρό.   Όπως σας έχω γράψει η Δανάη Μπάρκα θα αποχωρήσει από το πρωί αφού δεν έπεισε, μιας και εκεί κατευθύνεται η θεία απο το Κιλκίς και αναμένεται να πάρει την μεσημεριανή εκπομπή. Ελπίζουμε αυτή την φορά η Δανάη να ακούσει τα στελέχη να μην κάνει του κεφαλιού της κ…

...ή εκπομπή. Ελπίζουμε αυτή την φορά η Δανάη να ακούσει τα στελέχη να μην κάνει του κεφαλιού της και να μην αρχίσει τα κλάματα μέσα σε κλειστά γραφεία.   Η επικρατέστερη για την ώρα της Ελένης είναι η Μπάρκα μόνο που θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Τόσο στην διάρκεια...

Όπως πρώτοι σας γράψαμε η Ελένη Μενεγάκη τέλειωσε από το Mega. Κάτι που όλοι εμείς οι μυημένοι το γνωρίζαμε εδώ και καιρό.

 

  • Και το ερώτημα που λογικά έρχεται στο μυαλό όλων είναι πλεόν απλό. Ποια θα την αντικαταστήσει;

 

 

Όπως σας έχω γράψει η Δανάη Μπάρκα θα αποχωρήσει από το πρωί αφού δεν έπεισε, μιας και εκεί κατευθύνεται η θεία απο το Κιλκίς και αναμένεται να πάρει την μεσημεριανή εκπομπή. Ελπίζουμε αυτή την φορά η Δανάη να ακούσει τα στελέχη να μην κάνει του κεφαλιού της και να μην αρχίσει τα κλάματα μέσα σε κλειστά γραφεία.

 

 

 

Η επικρατέστερη για την ώρα της Ελένης είναι η Μπάρκα μόνο που θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Τόσο στην διάρκεια καθώς πάει για δίωρο αλλά και στην θεματογραφία της εκπομπής. Το μόνο που κρατάει ίδιο είναι ο τίτλος της παραγωγής.

 

 

Αυτά και επανέρχομαι…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.