Survivor 2024: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν – Έξω φρενών ο Τούρκος

April 18, 2024


Surivvor 2024: Ποιος είδε τον Τούρκο και δεν τον φοβήθηκε!Τρίζει συθέμελα το φετινό Survivor με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τα αφήνει όλα στην άκρη και να πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο, σε μια προσπάθεια να περισώσει όσα μπορεί!Αιτία για την οργή του Τούρκου παραγωγού; Οι μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών και μάλιστα όχι οποιονδήποτε αλλά «χαρτιών» που ήταν από τα βασικά για την πορεία το…

...�εία του Survivor.Πρώτος την πόρτα άνοιξε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του και τον ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς.Ο Τούρκος προσπάθησε προσωπικά να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, χωρίς επιτυχία, κάτι...

Surivvor 2024: Ποιος είδε τον Τούρκο και δεν τον φοβήθηκε!

Τρίζει συθέμελα το φετινό Survivor με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τα αφήνει όλα στην άκρη και να πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο, σε μια προσπάθεια να περισώσει όσα μπορεί!

Αιτία για την οργή του Τούρκου παραγωγού; Οι μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών και μάλιστα όχι οποιονδήποτε αλλά «χαρτιών» που ήταν από τα βασικά για την πορεία του Survivor.

Πρώτος την πόρτα άνοιξε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του και τον ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς.

Ο Τούρκος προσπάθησε προσωπικά να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, χωρίς επιτυχία, κάτι που τον έκανε έξω φρενών ενώ φυσικά προσπάθησε να μεταπείσει όλους τους παίκτες να μην αποχωρήσουν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.