Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έτρωγα πρωινό και έπεφταν σοβάδες» – Όσα είπε για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι

April 18, 2024


«Ξύπνησα στον ύπνο μου γιατί στο στρώμα που κοιμόμουν έπεφτε νερό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος ΑσημακόπουλοςΟ Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για τον αποκλεισμό του στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια των έντονων πλημμυρών που έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και είναι οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών.Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε καρέ-καρέ το τι βίωσε, τ…

...ίωσε, το πως αντιλήφθηκε την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου την έντονη κακοκαιρία αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε. Παράλληλα, περιέγραψε την εικόνα που αντίκρυσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.«Δεν υπήρχε καρέκλα να κάτσεις στο αεροδρόμιο. Έπεφταν...

«Ξύπνησα στον ύπνο μου γιατί στο στρώμα που κοιμόμουν έπεφτε νερό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για τον αποκλεισμό του στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια των έντονων πλημμυρών που έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και είναι οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε καρέ-καρέ το τι βίωσε, το πως αντιλήφθηκε την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου την έντονη κακοκαιρία αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε. Παράλληλα, περιέγραψε την εικόνα που αντίκρυσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

«Δεν υπήρχε καρέκλα να κάτσεις στο αεροδρόμιο. Έπεφταν σοβάδες από το αεροδρόμιο , υπήρχε νερό παντού, ήταν επικίνδυνο για να γλιστρήσεις και να χτυπήσεις. Σοβάδες έπεφταν και στο Ντουμπάι Mall και στο Αεροδρόμιο.

Γενικά οι δρόμοι ήταν ποτάμι, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχουν την υποδομή για τέτοια καιρικά φαινόμενα. Το νερό δεν μπορούσε να διαφύγει, δεν υπήρχαν κανάλια. Ευτυχώς που επέστρεψα με αυτές τις δύσκολες συνθήκες», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.