Νίκος Βέρτης: Νέες εξελίξεις για την υγεία του – Η αγωγή που πρέπει να παίρνει

April 17, 2024


Ο Νίκος Βέρτης πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό του κέντρο, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στους θαυμαστές του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Όπως έγινε, γνωστό λίγο αργότερα, έπαθε τροφική δηλητηρίαση και έπρεπε να πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να σιγουρευτούν πως είναι όλα καλά.Σήμερα, Τετάρτη…

... 17 Απριλίου, παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου για το Πρωινό του ΑΝΤ1, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί του. Υπάρχει, βέβαια, και κάτι ακόμα.Όλη η αλήθεια για την υγεία του Νίκου ΒέρτηΟ οργανισμός...

Ο Νίκος Βέρτης πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό του κέντρο, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στους θαυμαστές του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Όπως έγινε, γνωστό λίγο αργότερα, έπαθε τροφική δηλητηρίαση και έπρεπε να πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να σιγουρευτούν πως είναι όλα καλά.

Σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου, παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου για το Πρωινό του ΑΝΤ1, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί του. Υπάρχει, βέβαια, και κάτι ακόμα.

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Νίκου Βέρτη

Ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε και για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο πως πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένη θεραπεία, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Δείτε επίσης: Είναι μαζί από το ’17 – Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφός του! Εκείνος είναι 47 κι εκείνη 27

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.