Survivor 2024 – Τον έβγαλαν ομόφωνα στον τάκο: «Σε σχέση με αυτά που έζησε ο πατέρας του Τζέιμς…»

April 17, 2024


Ένα έντονο επεισόδιο είδαμε απόψε στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται για την ασυλία και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεχωρίζει με πέντε νίκες και να φέρνει το τοτέμ στους δεύτερους. Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα είχε δείξει να νιώθει αμήχανα με την κατάσταση στην παραλία (δείτε εδώ τι συνέβη)Το επεισόδιο σημαδεύτηκε βέβαια από τα δυσάρεστα νέα που έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής, και αφορ…

...ούσαν τον πατέρα του, που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε πως σκέφτεται πλέον μόνο τους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του)Παρόλα αυτά, η διαδικασία της κάλπης είναι αναπόφευκτη. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν...

Ένα έντονο επεισόδιο είδαμε απόψε στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται για την ασυλία και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεχωρίζει με πέντε νίκες και να φέρνει το τοτέμ στους δεύτερους. Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα είχε δείξει να νιώθει αμήχανα με την κατάσταση στην παραλία (δείτε εδώ τι συνέβη)

Το επεισόδιο σημαδεύτηκε βέβαια από τα δυσάρεστα νέα που έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής, και αφορούσαν τον πατέρα του, που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε πως σκέφτεται πλέον μόνο τους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του)

Παρόλα αυτά, η διαδικασία της κάλπης είναι αναπόφευκτη. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, και οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες, με δεδομένο ότι οι γυναίκες της παραλίας είναι ασφαλείς για δύο εβδομάδες με απόφαση της παραγωγής

Γνώριμος στη διαδικασία ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor

Τελικά δεν… δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, με τα spoilers να επιβεβαιώνονται και τον Χριστόφορο Ταξίδη να είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση. Σημειώνεται πως είχε βρεθεί στην ίδια θέση πριν από περίπου ένα μήνα, με ομόφωνη απόφαση, και καλείται ξανά να υπερασπιστεί τη θέση του στο Survivor. Στις δηλώσεις του στο συμβούλιο πάντως, κι εκείνος φάνηκε σοκαρισμένος από την ιστορία του πατέρα του Τζέιμς.

«Μετά απ’ αυτά που άκουσα από τον Τζέιμς, το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί είναι να βγω σε μονομαχία. Πραγματικά αυτά που ζούμε εδώ μέσα είναι μικρές λεπτομέρειες σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει ο πατέρας του έξω, στον Ειρηνικό. Δεν ανησυχώ, είναι νωρίς ακόμα για να φύγω. Θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.