Survivor: ΟΡΙΣΤΕ; Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

April 16, 2024


Δυσάρεστη τροπή φαίνεται πως πήρε η φετινή συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι όπως έγινε γνωστό πρώτα από το Youweekly.gr αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι – τις επόμενες ημέρες – μετά τα όσα θα του ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer).Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να μπορέσ…

...ει να τον έχει φέτος στο δυναμικό του συγκεκριμένου project κι όχι αδίκως, αφού με την είσοδό του και τα νούμερα τηλεθέασης δέχτηκαν μια αύξηση και η ίντριγκα άρχισε να αποκτά άλλο ενδιαφέρον.Ωστόσο, μετά το ατύχημα του πατέρα του στον ειρηνικό (δείτε εδώ περισσότερα) ο Τζέιμς...

Δυσάρεστη τροπή φαίνεται πως πήρε η φετινή συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι όπως έγινε γνωστό πρώτα από το Youweekly.gr αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι – τις επόμενες ημέρες – μετά τα όσα θα του ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer).

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να μπορέσει να τον έχει φέτος στο δυναμικό του συγκεκριμένου project κι όχι αδίκως, αφού με την είσοδό του και τα νούμερα τηλεθέασης δέχτηκαν μια αύξηση και η ίντριγκα άρχισε να αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, μετά το ατύχημα του πατέρα του στον ειρηνικό (δείτε εδώ περισσότερα) ο Τζέιμς φαίνεται πως έχει την ανάγκη να επιστρέψει στην οικογένειά του και το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο τελειώνει κάπου εδώ. Τουλάχιστον αυτό λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας.

Η αμοιβή του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.