Είδε ότι ο Βισκαδουράκης δεν έχει λεφτά, τον βοήθησε αμέσως: Ψυχάρα ο Ελευθερίου, τον έσωσε από την καταστροφή

April 16, 2024


Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα και μίλησε για την οικονομική βοήθεια που είχε δώσει στον Θανάση Βισκαδουράκη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, μετά από αναφορά της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «άμα τα λες τι νόημα έχει… Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρ…

...� Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρες τα χωριά πάνω στην Καρδίτσα. Τα ξέρετε τα μέρη. Διαλύθηκαν, οι άνθρωποι δεν είχαν που να μείνουν. Μην τα ξεχνάμε αλλά υπάρχουν αυτά».Η κίνηση ανθρωπιάς του Λευτέρη ΕλευθερίουΥπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης...

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα και μίλησε για την οικονομική βοήθεια που είχε δώσει στον Θανάση Βισκαδουράκη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, μετά από αναφορά της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βοήθησε τον Θανάση Βισκαδουράκη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «άμα τα λες τι νόημα έχει… Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρες τα χωριά πάνω στην Καρδίτσα. Τα ξέρετε τα μέρη. Διαλύθηκαν, οι άνθρωποι δεν είχαν που να μείνουν. Μην τα ξεχνάμε αλλά υπάρχουν αυτά».

Η κίνηση ανθρωπιάς του Λευτέρη Ελευθερίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε επισημάνει, πριν μερικούς μήνες, στην ίδια εκπομπή «να πω για έναν συνάδελφο που με συγκίνησε από την πρώτη ημέρα, ο Λευτέρης Ελευθερίου. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που αγωνιζόμαστε. Με συγκίνησε ο Λευτέρης… Μας έστειλε λεφτά. Μετράμε τους ανθρώπους και στα δύσκολα. Έχετε πάει σε πρεμιέρες θεάτρων; Όταν είσαι στα πάνω σου, οι συνάδελφοι κοιτάνε πως θα φωτογραφηθούν, άμα είσαι στα κάτω σε προσπερνάνε. Αυτό το φως το δήθεν με ενοχλεί πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.