Χρήστος Δάντης σε Τάκη Καραγκούνια μετά το “καρφί” στην Ασημίνα: «Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως! Δεν σκέφτεται ότι…»

April 16, 2024


Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, κατά την οποία μίλησε για το Survivor, όπου βρίσκεται η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, για τρίτη φορά, ενώ σχολίασε και την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πάρτι της ένωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την αφιέρωση που του έκανε η κ…

...αλή του), στον τραυματισμό της νεαρής, αλλά και στην αιχμηρή ατάκα του Τάκη Καραγκούνια κατά την εμφάνισή του στο επεισόδιο (δείτε εδώ τι είπε για την 24χρονη).Η απάντηση του Χρήστου Δάντη στον Τάκη Καραγκούνια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου«Φυσικά και θα πήγαινα στην ένωση του...

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, κατά την οποία μίλησε για το Survivor, όπου βρίσκεται η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, για τρίτη φορά, ενώ σχολίασε και την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πάρτι της ένωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την αφιέρωση που του έκανε η καλή του), στον τραυματισμό της νεαρής, αλλά και στην αιχμηρή ατάκα του Τάκη Καραγκούνια κατά την εμφάνισή του στο επεισόδιο (δείτε εδώ τι είπε για την 24χρονη).

Η απάντηση του Χρήστου Δάντη στον Τάκη Καραγκούνια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Φυσικά και θα πήγαινα στην ένωση του Survivor, αν με καλούσαν. Δεν ξέρω πως νιώθει η Ασημίνα. Την βλέπω ότι την έχει στενοχωρήσει και καταβάλει το θέμα του τραυματισμού. Όπως και να’ χει εμένα με ενδιαφέρει η υγεία της. Υπάρχουν άνθρωποι που, από την αρχή που μπήκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα μέσα, εκφέρουν τις ενστάσεις τους. Δικαίωμά τους είναι, φυσικά… Ο Τάκης κατηγορεί την Ασημίνα, αλλά όταν ήταν μέσα έκλαιγε για την κόρη του, ότι όλο αυτό το έκανε για εκείνη, να ενισχυθεί οικονομικά και να την βοηθήσει. Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως… Δεν σκέφτεται ότι η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια δήλωσε για τον μουσικό διαγωνισμό: «Η Μαρίνα Σάττι είναι υπερ-όπλο, σπουδαία τραγουδίστρια, τρέφω μεγάλες ελπίδες και σε εκείνη και στο τραγούδι. Ο καθένας νομίζει ότι είναι ειδικός, αλλά κάτι ξέρουν οι δημιουργοί που το έχουν στελεχώσει. Δεν θα υπήρχε λόγος να ξαναπάω στη Eurovision. Τι να κάνω εγώ εκεί;».

Όσον αφορά στη φήμη που κυκλοφόρησε πως το παιδί του θα παίξει στο Netflix, απάντησε και ξεκαθάρισε: «Είναι μία “βρώμα” που δεν ισχύει. Κάποιος μεγαλοποίησε κάτι που άκουσε. Ο γιος μου κάνει την μουσική του, είναι δύσκολη η μουσική που κάνει. Εύχομαι, ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.