Καθρέφτης που “ζαλίζει” & έπιπλα 5στερου: Η Ελένη Μενεγάκη μας έδωσε μικρή γεύση από το μπάνιο της και ζηλέψαμε τα χρώματα

April 3, 2024


Η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media αναρτώντας συχνά διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.Το πρωί της Δευτέρας 1/4 όμως, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τις πιτζάμες της στο μπάνιο του σπιτιού της.Η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να πει την δικιά της «Καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.Μάλισ…

...τα η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σπάνια αναρτά περιεχόμενο που να φαίνεται το εσωτερικό του σπιτιού της.Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, το μπάνιο της παρουσιάστριας είναι σε γκρι αποχρώσεις με αρκετούς στρογγυλούς καθρέπτες.Παρόλο...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media αναρτώντας συχνά διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Το πρωί της Δευτέρας 1/4 όμως, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τις πιτζάμες της στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να πει την δικιά της «Καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σπάνια αναρτά περιεχόμενο που να φαίνεται το εσωτερικό του σπιτιού της.

Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, το μπάνιο της παρουσιάστριας είναι σε γκρι αποχρώσεις με αρκετούς στρογγυλούς καθρέπτες.

Παρόλο που η Ελένη Μενεγάκη αναρτά φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια, οι λήψεις είναι πολύ προσεκτικές και αυτή ήταν η πρώτη φορά που μας έδωσε μια γεύση από το μπάνιο της.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

 

Έχει δύο υπέροχους, τεράστιους και μοντέρνους καναπέδες, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ έχει τοποθετήσει και μία μοντέρνα τραπεζαρία στην απόχρωση του άσπρου και μαύρου.

Η παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει δείξει το σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο της Μαρίνας, αλλά και το υπέροχο κήπο τους και σήμερα, 1η Απριλίου έδειξε το υπερπολυτελέστατο μπάνιο της και δείτε το και εσείς στην παρακάτω gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.