Λάκης Γαβαλάς: “Ήμασταν 11 χρόνια μαζί. Χωρίσαμε γιατί ήμουν πολύ μεγαλύτερος, άνοιξε τα φτερά του”

April 3, 2024


Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σε τηλεοπτικές κάμερες ενημερωτiκών εκπομπών, χθες, Δευτέρα, το βράδυ, για το φλερτ στα social media, τη μεγαλύτερη σχέση που είχε, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με τα πολλά φίλτρα που χρησιμοποιεί σε φωτογραφίες που αναρτά.Για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες στα social media, ο σχεδιαστής υπογράμμισε «καμιά φορά μου λένε “γιατί ανεβάζεις θολές φ…

...ωτογραφίες;”. Τους λέω “παιδιά, εγώ όταν βγάζω φωτογραφίες είναι όπως αυτές που βγάζαμε στο σχολείο. Δεν κάθομαι να παιδεύομαι σαν αυτές με τα νύχια. Ωραίο είναι βέβαια, το διασκεδάζουν, αλλά εμένα δεν μου αρέσει».Ανόητο θεωρεί το φλερτ στα social media ο Λάκης ΓαβαλάςΣχετικά με...

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σε τηλεοπτικές κάμερες ενημερωτiκών εκπομπών, χθες, Δευτέρα, το βράδυ, για το φλερτ στα social media, τη μεγαλύτερη σχέση που είχε, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με τα πολλά φίλτρα που χρησιμοποιεί σε φωτογραφίες που αναρτά.

Για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες στα social media, ο σχεδιαστής υπογράμμισε «καμιά φορά μου λένε “γιατί ανεβάζεις θολές φωτογραφίες;”. Τους λέω “παιδιά, εγώ όταν βγάζω φωτογραφίες είναι όπως αυτές που βγάζαμε στο σχολείο. Δεν κάθομαι να παιδεύομαι σαν αυτές με τα νύχια. Ωραίο είναι βέβαια, το διασκεδάζουν, αλλά εμένα δεν μου αρέσει».

Ανόητο θεωρεί το φλερτ στα social media ο Λάκης Γαβαλάς

Σχετικά με το φλερτ στα social media, ο Λάκης Γαβαλάς επεσήμανε «το θεωρώ ανόητο, γιατί εγώ αν δεν πιάσω, μυρίσω, αισθανθώ τα μάτια, δεν μου κάνει αίσθηση. Έχω κάνει τόσα λίγα ραντεβού στη ζωή μου και με αυτά τα άτομα έμεινα και πολύ καιρό».

Η μεγαλύτερη σχέση του Λάκη Γαβαλά

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη σχέση που είχε και τον λόγο που χώρισε, σημείωσε «ήταν 11 χρόνια. Χώρισα γιατί μεγάλωσα, ενώ το άλλο άτομο ήταν αρκετά μικρό. Εμένα πέσανε τα φτερά μου και του άλλου ατόμου ανοίξανε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.