Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια…» – Η πραγματική ηλικία, τα παιδιά με τον Φάνη Μουρατίδη και η απώλεια που την στενοχωρεί ακόμα

April 3, 2024


Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα, την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή και προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της.«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόν…

...γος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, οπότε προτιμώ να...

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα, την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή και προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της.

Η σπάνια εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, οπότε προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου», ανέφερε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς».

Όσον αφορά στα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Φάνη Μουρατίδη, επισήμανε: «Περνούν κανονική εφηβεία. Προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι και “εσύ αυτά έκανες όταν ήσουν μικρή”, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό. Φόβο έχω μην βρεθούν στη λάθος στιγμή. Είναι σκληρή η κοινωνία. Θα ήθελα να μην αγχώνομαι τόσο πολύ, αλλά είναι δικό μου θέμα».

Για την υιοθεσία που ήθελαν να ξεκινήσουν να κάνουν μαζί με τον σύζυγό της, εξήγησε: «Θέλαμε τότε να μεγαλώσουμε την οικογένεια με αυτόν τον τρόπο. Κάπως δυσκόλεψε το πράγμα πρακτικά, δεν είχαμε προχωρήσει πολύ. Τώρα δεν έχω αντοχές για κάτι τέτοιο, μεγάλωσα».

Δείτε επίσης: «Αν δεν είχαμε την Άννα Μαρία θα είχαμε καταστραφεί! Στον 1,5 μήνα γνωριμίας περιμέναμε τον γιο μας…» – Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους

Για την απώλεια της μητέρας της, η ηθοποιός συγκίνησε λέγοντας: «Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Έφυγε νέα και τα παιδιά μου δεν τη θυμούνται πολύ καλά και αυτό με στενοχωρεί. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος “φεύγει” και πενθείς πριν “φύγει”».

Τέλος, απάντησε για το κίνημα metoo και την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Έπρεπε να είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πρόβλημα και ο Φάνης στο να γίνει αυτό δημόσιο. Είναι κάτι που το μοιράζεσαι και στέκεται και ο άλλος δίπλα, συμπάσχει και συμμετέχει σε αυτό. Ήταν αναγκαίο τόσο ώστε να γίνει θεραπευτικό. Η αλλαγή είναι ουσιαστική. Πράγματα που κάποτε γινόντουσαν με ευκολία και κανείς δε μιλούσε, τώρα δεν είναι έτσι. Τα νέα παιδιά μιλάνε, κάποιος θα διαμαρτυρηθεί».

Δείτε επίσης: «Με φόβιζε σε σχέση με τα παιδιά μας, διότι…» – Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την απόφαση της Παπαχαραλάμπους να καταγγείλει τον Φιλιππίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.