«Παραλήρημα» στο παλάτι για την Κέιτ Μίντλετον: «Το οργανώνουν πίσω από την πλάτη της…»

March 29, 2024


Και ενώ οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν για την πραγματική κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, τα βρετανικά Μέσα άρχισαν όλο και περισσότερα να υποστηρίζουν πως το Παλάτι σκέφτεται πολύ σοβαρά σύντομα να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το πόσο καλά είναι.Με αυτό τον τρόπο το παλάτι επιχειρεί να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις θεωρίες ώστε να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση και φυσικά…

... η καθημερινότητα του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας.Επίσης, τα Βρετανικά Μέσα ήδη μεταδίδουν πως η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Είναι η μέρα που η ίδια, όπως συνηθίζεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της...

Και ενώ οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν για την πραγματική κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, τα βρετανικά Μέσα άρχισαν όλο και περισσότερα να υποστηρίζουν πως το Παλάτι σκέφτεται πολύ σοβαρά σύντομα να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το πόσο καλά είναι.

Με αυτό τον τρόπο το παλάτι επιχειρεί να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις θεωρίες ώστε να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση και φυσικά η καθημερινότητα του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας.

Επίσης, τα Βρετανικά Μέσα ήδη μεταδίδουν πως η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Είναι η μέρα που η ίδια, όπως συνηθίζεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέπτονται την Εκκλησία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το Παλάτι έχει ήδη μιλήσει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που αναμένεται πάει πεζή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την προσπάθεια του προσωπικού να δει τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ, στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν. Ήδη, τρεις εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Κλινική του Λονδίνου δεν αποκάλυψε το περιστατικό όταν συνέβη, αλλά μία εβδομάδα αργότερα.

Εμφανίστηκε πραγματικά η Κέιτ Μίντλετον! «Έρχεται εδώ και μπαινοβγαίνει από την πίσω πύλη»

Νέα εμφάνιση στο Γουίνδσορ πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον, λίγες μέρες αφότου επισκέφθηκε ένα κατάστημα στην φάρμα της γειτονιάς και τις φήμες που ήθελαν να μην είναι εκείνη αλλά σωσίας της, η οποία βγήκε και το διέψευσε.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που πέρασε χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, λέγεται ότι εντοπίστηκε από ντόπιους με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με έναν κάτοικο του Windsor, η Κέιτ Μίντλετον συχνά εντοπίζεται στην περιοχή. Μιλώντας στην Telegraph, ο ντόπιος είπε: «Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαινοβγαίνουν από την πίσω πύλη και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) θα τους έχει αφήσει να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται εδώ αρκετά, είναι κοντά στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.