Γι’αυτό σταμάτησε το τραγούδι & χάθηκε απ’τη δημοσιότητα: Έτσι είναι στα 74 ο Πασχάλης Τερζής, διέρρευσε φωτο

March 29, 2024


Ο Πασχάλης Τερζής, που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις πίστες και ζει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, έχει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του.Η κόρη του, Γιάννα Τερζή, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, η οποία προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή που έχει στην εικόνα του.Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, που ξεκίνησε την καριέρα του σε μεγάλη ηλικία, αλλά σταμάτησε από…

εγάλη ηλικία, αλλά σταμάτησε απότομα, λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, φαίνεται αδυνατισμένος αρκετά, καθώς έχει χάσει περίπου 20 κιλά.Οι αλλαγές στην εμφάνιση του Πασχάλη ΤερζήΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Πασχάλης Τερζής, που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις πίστες και ζει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, έχει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η κόρη του, Γιάννα Τερζή, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, η οποία προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή που έχει στην εικόνα του.

Αδυνατισμένος ο Πασχάλης Τερζής

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, που ξεκίνησε την καριέρα του σε μεγάλη ηλικία, αλλά σταμάτησε απότομα, λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, φαίνεται αδυνατισμένος αρκετά, καθώς έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.