Σπαραγμός στην Αλεξανδρούπολη: Λαοθάλασσα στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έπεσε από φωταγωγό – Υποβασταζόμενοι οι γονείς (video)

March 29, 2024


Βαρύ το κλίμα, το μεσημέρι της Κυριακής (17/3), στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αλεξανδρούπολη, η οποία από χθες έχει βυθιστεί στο πένθος.Σύμφωνα με το thesstoday, συντετριμμένοι οι γονείς του «λύγισαν» κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολ…

...η για εμάς στιγμή», αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου είναι ιερέας. «Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν», φώναξαν οι συγγενείς του άτυχου νεαρού, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.Αλεξανδρούπολη:...

Βαρύ το κλίμα, το μεσημέρι της Κυριακής (17/3), στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αλεξανδρούπολη, η οποία από χθες έχει βυθιστεί στο πένθος.

Σύμφωνα με το thesstoday, συντετριμμένοι οι γονείς του «λύγισαν» κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή», αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν», φώναξαν οι συγγενείς του άτυχου νεαρού, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 15χρονου: «Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι πέθανε»

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 15χρονου στην Αλεξανδρούπολη, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Όλα έγιναν όταν ο 15χρονος πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και πέφτοντας στο τσιμέντο να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, ανήμπορος να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιόρτασει τα γενέθλιά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.