Ρούλα Κορομηλά: 31 χρόνια μετά τραγουδάει ξανά live το «Άγγελε μου, τύραννέ μου»

March 29, 2024


Το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» κυκλοφόρησε το 1993 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή Ciao Ant1 με τη Ρούλα Κορομηλά. Ένα ντουέτο-έκπληξη μας επιφυλάσσει απόψε η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA».Στην αποψινή εκπομπή, στη σκηνή ανεβαίνει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ένας από τους πιο σημαντικούς ποπ τραγουδοποιούς της δεκαετίας των 90s και μαζί με την παρουσιάστρια θα ερμηνεύσουν μία ερω…

...�ία ερωτiκή μπαλάντα που έχει γράψει ιστορία.Το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» κυκλοφόρησε το 1993 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή Ciao Ant1 με τη Ρούλα Κορομηλά.Σήμερα, 31 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι που συνεχίζει να αγαπά ο κόσμος και να το σιγοτραγουδά, θα ακουστεί...

Το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» κυκλοφόρησε το 1993 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή Ciao Ant1 με τη Ρούλα Κορομηλά. 

Ένα ντουέτο-έκπληξη μας επιφυλάσσει απόψε η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA».

Στην αποψινή εκπομπή, στη σκηνή ανεβαίνει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ένας από τους πιο σημαντικούς ποπ τραγουδοποιούς της δεκαετίας των 90s και μαζί με την παρουσιάστρια θα ερμηνεύσουν μία ερωτiκή μπαλάντα που έχει γράψει ιστορία.

Το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» κυκλοφόρησε το 1993 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή Ciao Ant1 με τη Ρούλα Κορομηλά.

Σήμερα, 31 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι που συνεχίζει να αγαπά ο κόσμος και να το σιγοτραγουδά, θα ακουστεί ξανά live από την Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, ο οποίος υπογράφει και την μουσική του κομματιού. Τους στίχους έχει γράψει ο Γιώργος Μίτσιγκας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.