25η Μαρτίου: Ο Γιώργος Λεμπέσης συγκινήθηκε για τον γιο του: «Ο Αναστάσης μου για πρώτη φορά Εύζωνας»

March 29, 2024


Με αφορμή τη γιορτή της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Λεμπέσης μοιράστηκε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τον γιο του Αναστάση, στον οποίο και έχει χαρακτηριστική αδυναμία. Ο μικρός ντύθηκε Εύζωνας για πρώτη φορά, ξετρελαίνοντας τους γονείς του που τον είδαν με την παραδοσιακή φορεσιά.Ο λόγος που ο Γιώργος Λεμπέσης είναι τόσο συγκινημένος κάθε φορά που μιλάει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σ…

...ύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, είναι το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν παιδί.Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για τις πέντε αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν, στέλνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα σε χιλιάδες οικογένειες που επίσης προσπαθούν να αποκτήσουν επίσης ένα παιδί.Δείτε...

Με αφορμή τη γιορτή της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Λεμπέσης μοιράστηκε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τον γιο του Αναστάση, στον οποίο και έχει χαρακτηριστική αδυναμία. Ο μικρός ντύθηκε Εύζωνας για πρώτη φορά, ξετρελαίνοντας τους γονείς του που τον είδαν με την παραδοσιακή φορεσιά.

Ο λόγος που ο Γιώργος Λεμπέσης είναι τόσο συγκινημένος κάθε φορά που μιλάει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, είναι το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν παιδί.

Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για τις πέντε αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν, στέλνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα σε χιλιάδες οικογένειες που επίσης προσπαθούν να αποκτήσουν επίσης ένα παιδί.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λεμπέση & την Σοφία Τραντίδου – Η εντυπωσιακή βάφτιση και το όνομα του μονάκριβου γιου τους

Οι προσπάθειες του Γιώργου Λεμπέση με τη σύζυγό του να αποκτήσουν παιδί

«Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος όλα θα πάνε καλά. Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Για να προσθέσει: «Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου. Ήμασταν προετοιμασμένοι, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά».

Το στιγμιότυπο με τον γιο του ντυμένο Εύζωνα

Ο Γιώργος Λεμπέσης καμάρωσε ως Εύζωνα τον γιο του με αφορμή τη γιορτή της 25ης Μαρτίου και δεν έκρυψε τη χαρά του. «Μεγάλη συγκίνηση! Ο Αναστάσης μου για πρώτη φορά Εύζωνας! Ζήτω η Ελλάς», έγραψε ο τραγουδιστής στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram με τον γιο του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.