Εξοδούχος στρατιώτης ο Κασσελάκης: Πρώτη έξοδος από το στρατόπεδο της Θήβας – Πήγε στο Δίστομο

March 29, 2024


Την πρώτη του έξοδο έκανε σήμερα (24/3) ο Στέφανος Κασσελάκης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία του στη Θήβα. Επί της ευκαιρίας, μη ξεχάσετε να δείτε ποιοι τον επισκέφτηκαν για πρώτη φορά.Σε ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την έξοδό του, αναφέρθηκε ότι επισκέφθηκε το Δίστομο. Μάλιστα, προσθέτει ότι «πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θ…

...α παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση».«Πήζει» στη Θήβα ο φαντάρος Στέφανος Κασσελάκης: «Την προηγούμενη μέρα θαλαμοφύλακας, την επόμενη στα μαγειρεία για αγγαρεία»Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετεί αυτό τον καιρό την πατρίδα, στο στρατόπεδο του...

Την πρώτη του έξοδο έκανε σήμερα (24/3) ο Στέφανος Κασσελάκης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία του στη Θήβα. Επί της ευκαιρίας, μη ξεχάσετε να δείτε ποιοι τον επισκέφτηκαν για πρώτη φορά.

Πρώτη έξοδος από το στρατόπεδο της Θήβας - Γιατί πήγε στο Δίστομο

Σε ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την έξοδό του, αναφέρθηκε ότι επισκέφθηκε το Δίστομο. Μάλιστα, προσθέτει ότι «πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση».

«Πήζει» στη Θήβα ο φαντάρος Στέφανος Κασσελάκης: «Την προηγούμενη μέρα θαλαμοφύλακας, την επόμενη στα μαγειρεία για αγγαρεία»

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετεί αυτό τον καιρό την πατρίδα, στο στρατόπεδο του Πυροβολικού στη Θήβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει τα… δύσκολα που περνά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φορώντας τα χακί.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, έχει μία πληροφορία πως έβαλαν τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει αγγαρεία στα μαγειρεία.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει μέσα στο στρατόπεδο, όμως είναι 5 μέρες μέσα και μαθαίνω ότι χθες ήταν θαλαμοφύλακας και μαθαίνω ότι τον έστειλαν και στα μαγειρεία για αγγαρεία. Δεν το λέω ως σίγουρο, μου το είπε κάποιος ότι πήγε στα μαγειρεία για αγγαρεία, γιατί έχω ανθρώπους που είναι μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, αν και όλα αυτά δεν αρέσουν στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.