Λίγο πριν γίνει το κακό: Η τελευταία εικόνα της Ιωάννας Τούνη λίγο πριν ζήσει τον “Εφιάλtη” που της άλλαξε τη ζωή

March 29, 2024


Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφονται στο βούλευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα φέρονται να διαδραματίστηκαν στις 23 Ιουλίου του 2017 όταν και τραβήχτηκε, σύμφωνα με τις Αρχές, το ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη από δύο άνδρες 36 και 42 ετών.Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που παρουσίασε το T-live, στις 23 Ιουλίου του 2017, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μπροστά στην κάμερα, χαμογελαστή και …

...ευδιάθετη, πίνοντας, όπως γράφει η ίδια, βότκα με γνωστό ισοτονικό ποτό. Τότε, δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα διαδραματίζονταν λίγες ώρες αργότερα μέσα στο λευκό range rover του 36χρονου.Σύμφωνα με πληροφορίες από το βούλευμα, κι ενώ το κέφι στο γνωστό beach bar της Χαλκιδικής είχε...

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφονται στο βούλευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα φέρονται να διαδραματίστηκαν στις 23 Ιουλίου του 2017 όταν και τραβήχτηκε, σύμφωνα με τις Αρχές, το ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη από δύο άνδρες 36 και 42 ετών.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που παρουσίασε το T-live, στις 23 Ιουλίου του 2017, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μπροστά στην κάμερα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, πίνοντας, όπως γράφει η ίδια, βότκα με γνωστό ισοτονικό ποτό. Τότε, δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα διαδραματίζονταν λίγες ώρες αργότερα μέσα στο λευκό range rover του 36χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βούλευμα, κι ενώ το κέφι στο γνωστό beach bar της Χαλκιδικής είχε ανάψει, η Ιωάννα Τούνη, σε κατάσταση οξείας μέθης φεύγει μαζί με τον 36χρονο.

Η Ιωάννα Τούνη εκείνο το βράδυ ενώ βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης έφυγε από το γνωστό beach bar της Χαλκιδικής μαζί με τον κατηγορούμενο και πήγαν στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε απόμακρο σημείο δίπλα στο κατάστημα όπου συνευρέθηκαν ερωτiκά.

Σε αντίθεση με την Ιωάννα Τούνη, κατά το βούλευμα, ο 36χρονος φαινόταν νηφάλιος στο βίντεο που φέρεται να τράβηξε ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του κατά την ερωτiκή πράξη της γνωστή influencer με τον 36χρονο.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του T-Live και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαναστασούλης φαίνεται πως γύρω από το beach bar υπάρχουν πολλά απόμερα και σκοτεινά σημεία. Σε ένα από αυτά ήταν σταθμευμένο και το θηριώδες τζιπ του 36χρονου όπου έλαβε χώρα η βιντεοσκόπηση της ερωτiκής συνεύρεσης χωρίς να το γνωρίζει η Ιωάννα Τούνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.