Ακραίο: Η Βενζίνη έφτασε σε νέα “τρελή” τιμή, τόσο «πάει» το λίτρο, νούμερο που “ζαλίζει”

March 28, 2024


Η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει στα ύψη, καθώς σε ορισμένες περιοχές φτάνει τα 2 ευρώ το λίτρο, προβληματίζοντας τους εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου.Ειδικότερα, η τιμή της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης έχει “χτυπήσει” κόκκινο, με τα νοικοκυριά να έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά με την ακρίβεια.Συγκεκριμένα η αμόλυβδη:Στις 18 Ιανουαρίου κόστιζε 1,814 ευ…

...ρώ/λίτροΣτις 13 Μαρτίου κόστιζε 1,905 ευρώ/λίτρο.Η μέση τιμή της ντίζελ, τους τελευταίους δύο μήνες, έχει σημειώσει αύξηση 3,6%. Συγκεκριμένα:Στις 18 Ιανουαρίου κόστιζε 1,644 ευρώ/λίτροΣτις 13 Μαρτίου κόστιζε 1,704 €/λίτρο.Στις 18 Ιανουαρίου, η μέση τιμή της αμόλυβδης ήταν στο 1,814 ευρώ το...

Η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει στα ύψη, καθώς σε ορισμένες περιοχές φτάνει τα 2 ευρώ το λίτρο, προβληματίζοντας τους εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, η τιμή της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης έχει “χτυπήσει” κόκκινο, με τα νοικοκυριά να έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά με την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα η αμόλυβδη:

Στις 18 Ιανουαρίου κόστιζε 1,814 ευρώ/λίτρο

Στις 13 Μαρτίου κόστιζε 1,905 ευρώ/λίτρο.

Η μέση τιμή της ντίζελ, τους τελευταίους δύο μήνες, έχει σημειώσει αύξηση 3,6%. Συγκεκριμένα:

Στις 18 Ιανουαρίου κόστιζε 1,644 ευρώ/λίτρο

Στις 13 Μαρτίου κόστιζε 1,704 €/λίτρο.

Στις 18 Ιανουαρίου, η μέση τιμή της αμόλυβδης ήταν στο 1,814 ευρώ το λίτρο και σχεδόν δύο μήνες μετά, στις 13 Μαρτίου, η μέση τιμή ξεπέρασε το 1,9 ευρώ το λίτρο, αυξημένη κατά 5%.

Αυξήσεις παρατηρούνται και στο πετρέλαιο κίνησης. Η μέση τιμή του ντίζελ στις 18 Ιανουαρίου έφτασε το 1,644 ευρώ και στα μέσα Μαρτίου σκαρφάλωσε κατά 3,6% φτάνοντας στο 1,704 ευρώ το λίτρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.