Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο του μήνυμα ως φαντάρος στο στρατόπεδο της Θήβας – «Έχω αποφασίσει να υπηρετώ την πατρίδα για όλη μου τη ζωή» (video)

March 28, 2024


«Ευπειθώς αναφέρω Στρατιώτης Πυροβολικού Στέφανος Κασσελάκης» θα λέει από σήμερα, Παρασκευή (15/3) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Στρατιώτης είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) ο Στέφανος Κασσελάκης και ήδη μετράει αντίστροφα για τις 20 ημέρες της απόλυσής του, καθώς θα ορκιστεί στις 29 Μαρτίου και θα ακολουθήσει πενθήμερη άδεια. Ο ίδιος από τη Θήβα όπου και παρουσιάστηκε έκανε μία ανάρτηση σχετικά…

...μερη άδεια. Ο ίδιος από τη Θήβα όπου και παρουσιάστηκε έκανε μία ανάρτηση σχετικά με τη στράτευσή του, αλλά και την πολιτική του καριέρα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.«Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας. Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα...

Στέφανος Κασσελάκης: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα – Πόσο μάλλον για εμένα…»

«Ευπειθώς αναφέρω Στρατιώτης Πυροβολικού Στέφανος Κασσελάκης» θα λέει από σήμερα, Παρασκευή (15/3) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στρατιώτης είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) ο Στέφανος Κασσελάκης και ήδη μετράει αντίστροφα για τις 20 ημέρες της απόλυσής του, καθώς θα ορκιστεί στις 29 Μαρτίου και θα ακολουθήσει πενθήμερη άδεια. Ο ίδιος από τη Θήβα όπου και παρουσιάστηκε έκανε μία ανάρτηση σχετικά με τη στράτευσή του, αλλά και την πολιτική του καριέρα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας. Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Instagram.

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πατέρα του. Ενώ όπως έγινε γνωστό, ξέχασε να πάρει μαζί του τους φακούς επαφής, κάτι που αγόρασε νωρίτερα από φαρμακείο της περιοχής. Το «παρών» έδωσαν στενοί του συνεργάτες, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και η Δώρα Αυγέρη, καθώς και αρκετός κόσμος, με τους οποίους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε.

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε πως υπηρέτησε στο ίδιο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.