Γιώργος Σαμπάνης: Παντρεύεται την Ιωάννα Σαρρή; Όλη η αλήθεια για την συγκατοίκηση και τον γάμο τους

March 28, 2024


Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και “λιώνουν” από έρωτα ο ένας για τον άλλο. Μπορεί να μη το δείχνουν στα social media αφού αποφεύγουν να κάνουν αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά, όπως λένε και οι παλιοί, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σά…

...ββατο 23 Μαρτίου, οι δυο τους μένουν μαζί και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει στις φωτογραφήσεις της για να την βλέπει και να μην το κουνάει, ενώ ακόμα κι όταν δεν μπορεί να παρευρεθεί της στέλνει λουλούδια για να την...

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και “λιώνουν” από έρωτα ο ένας για τον άλλο. Μπορεί να μη το δείχνουν στα social media αφού αποφεύγουν να κάνουν αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά, όπως λένε και οι παλιοί, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 23 Μαρτίου, οι δυο τους μένουν μαζί και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει στις φωτογραφήσεις της για να την βλέπει και να μην το κουνάει, ενώ ακόμα κι όταν δεν μπορεί να παρευρεθεί της στέλνει λουλούδια για να την κάνει να χαμογελάσει και να της δείξει ότι την σκέφτεται.

Δείτε επίσης: Πλέον είναι ερωτiκή μετανάστρια στο Μεξικό – Η πολυσυζητημένη σχέση του Γιώργου Σαμπάνη πριν την Ιωάννα Σαρρή

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σαμπάνης & Σαρρή;

Η δημοσιογράφος, όμως, αποκάλυψε, πως δεν τους αρκεί αυτό και πως η κατάσταση μεταξύ τους δείχνει να σοβαρεύει. Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Πολύ σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα. Έχει βάλει στο μυαλό του, τον γάμο, την αποκατάσταση και την επισημοποίηση», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού για τον τραγουδιστή. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την δική τους πλευρά. Σε προηγούμενη συνέντευξή του εκείνος, απλός είχε αναφέρει πως είναι σαν να έχουν παντρευτεί ήδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.