Αναταραχή στην Κόρινθο: Θύμα ξυλοδαρμού άνδρας του ΕΚΑΒ έξω από το νοσοκομείο

March 28, 2024


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας του ΕΚΑΒ, το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό σκηνικό ξυλοδαρμού που βίωσε γνωστή έγκυος τραγουδίστρια.Σύμφωνα με πληροφορίες του KorinthosTv, μία ομάδα ατόμων προσέγγισε τον άνδρα του ΕΚΑΒ και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν προλάβε…

...ι να τραπούν σε φυγή. Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο και οι λόγοι που ώθησαν τους δράστες σε αυτήν την πράξη.Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Άννα Μαρία Βέλλη: Η youtuber «τελείωσε»...

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας του ΕΚΑΒ, το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό σκηνικό ξυλοδαρμού που βίωσε γνωστή έγκυος τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KorinthosTv, μία ομάδα ατόμων προσέγγισε τον άνδρα του ΕΚΑΒ και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή. Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο και οι λόγοι που ώθησαν τους δράστες σε αυτήν την πράξη.

Αναταραχή στην Κόρινθο: Θύμα ξυλοδαρμού άνδρας του ΕΚΑΒ έξω από το νοσοκομείο

Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Άννα Μαρία Βέλλη: Η youtuber «τελείωσε» τον κακοποιητή της με νέα ανάρτηση κόλαφος

Δύο ημέρες μετά την ανάρτηση του Άρη Μακρή, με την οποία ουσιαστικά απολογήθηκε για τον ξυλοδαρμό της Άννας Μαρίας Βέλλη, χωρίς ωστόσο εκείνη να τον έχει κατονομάσει, η youtuber προχώρησε σε νέα ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Δικαίωση για την Άννα Μαρία Βέλλη: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Άρη Μακρή, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

Η Άννα Μαρία Βέλλη, κοινοποιώντας ένα καρουζέλ στο TikTok, έφερε στη δημοσιότητα νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από όσα περνούσε στο παρελθόν σε σχέση που είχε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.