Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω κάνει και εγώ…» – Το unfollow σε πρώην σύντροφό της και το άγνωστο πισογύρισμα

March 28, 2024


Την Πέμπτη 21/3 στο Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά το unfollow, που έγινε μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της Χρήστου Μάστορα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ περισσότερα).Η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε, πως είναι όλα καλά στη σχέση της και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του unfollow – εξηγώντας μεταξύ άλλων πως δεν έγινε εσκεμμένα από καμία πλευ…

...ρά του ζευγαριού.Στη συνέχεια, αμέσως μόλις προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Καληφώνη το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου παραθέτοντας τη δική της εκδοχή για τo unfollow, αφού όπως τόνισε έχει προβεί και εκείνη στο παρελθόν σε αντίστοιχες ενέργειες.Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου...

Την Πέμπτη 21/3 στο Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά το unfollow, που έγινε μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της Χρήστου Μάστορα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ περισσότερα).

Η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε, πως είναι όλα καλά στη σχέση της και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του unfollow – εξηγώντας μεταξύ άλλων πως δεν έγινε εσκεμμένα από καμία πλευρά του ζευγαριού.

Στη συνέχεια, αμέσως μόλις προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Καληφώνη το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου παραθέτοντας τη δική της εκδοχή για τo unfollow, αφού όπως τόνισε έχει προβεί και εκείνη στο παρελθόν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τα unfollow που έχει κάνει

«Να σας πω εγώ τι πιστεύω, ότι έχει συμβεί… Πιστεύω ότι τσακώθηκαν – εικάζω εγώ τώρα – γιατί τα έχω κάνει και εγώ στην προσωπική μου ζωή. Τσακώνεσαι, λες τώρα θα κάνω unfollow, μετά βρίσκεστε ξανά και είναι όλα καλά. Τώρα τι να βγει να πει; Επειδή είναι και οι δυο πολύ αυθόρμητα παιδιά δε λένε τίποτα. Ξέρω πάντως, πως είναι μαζί και είναι καλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.