Κάθετος ο Νίκος Αναδιώτης: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα» (video)

March 28, 2024


Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε το πρωί της Τρίτης (19/3) ο Νίκος Αναδιώτης, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη «Νίκη». Ο ηθοποιός μίλησε για την υποψηφιότητά του ενώ αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του για αυτή του την απόφαση.«Με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα στο να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσ…

μος της Νίκης. Από την άλλη, η Βασιλική (σ.σ. σύζυγός του) είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε το πρωί της Τρίτης (19/3) ο Νίκος Αναδιώτης, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη «Νίκη». Ο ηθοποιός μίλησε για την υποψηφιότητά του ενώ αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του για αυτή του την απόφαση.

«Με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα στο να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσμος της Νίκης. Από την άλλη, η Βασιλική (σ.σ. σύζυγός του) είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.