Survivor 2024 spoiler 24/03: Τραβάνε τα μαλλιά τους στην παραγωγή! Αυτή είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση

March 28, 2024


Survivor 2024 spoiler 24/03: Κι όμως, είναι ήδη οριστικό και «κλειδωμένο»! Το Athensmagazine.gr έχει την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.Και αφού η τεράστια ανατροπή έγινε και αυτοί που κερδίζουν την πρώτη ασυλία είναι τελικά οι Κόκκινοι και όχι οι Μπλε που έλεγαν τα αρχικά spoilers, έρχεται μεγάλη έκπληξη και στην υποψηφιότητα!Οι Διάσημοι κάνουν το 1-0 λοιπόν απόψε και μπαίνου…

...ν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το έπαθλο φαγητού. Οι Μαχητές ως εκ τούτου οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και να ψηφίζουν γυναίκα και μάλιστα με αγωνιστικά κριτήρια. Αυτή που θα βγει στον τάκο είναι η Ευγενία Μπόρλα.Survivor 2024 spoiler 24/03: Αλλάζουν τα πάντα...

Survivor 2024 spoiler 24/03: Κι όμως, είναι ήδη οριστικό και «κλειδωμένο»! Το Athensmagazine.gr έχει την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Και αφού η τεράστια ανατροπή έγινε και αυτοί που κερδίζουν την πρώτη ασυλία είναι τελικά οι Κόκκινοι και όχι οι Μπλε που έλεγαν τα αρχικά spoilers, έρχεται μεγάλη έκπληξη και στην υποψηφιότητα!

Οι Διάσημοι κάνουν το 1-0 λοιπόν απόψε και μπαίνουν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το έπαθλο φαγητού. Οι Μαχητές ως εκ τούτου οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και να ψηφίζουν γυναίκα και μάλιστα με αγωνιστικά κριτήρια. Αυτή που θα βγει στον τάκο είναι η Ευγενία Μπόρλα.

Survivor 2024 spoiler 24/03: Αλλάζουν τα πάντα σε μια στιγμή! «Αποχωρεί ο Φάνης Μπολέτσης…»

Survivor 2024 spoiler 24/03: Τεράστιο σούσουρο έχει προκύψει στο Survivor γύρω από το πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση, μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό!

Όπως μας προετοίμασε το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ, ο καλύτερος παίκτης των Μπλε και ίσως συνολικά όλου του ριάλιτι, θα πέσει ξαφνικά στο χώμα με πολύ έντονους πόνους και θα χρειαστεί άμεση επέμβαση όλων για την περίθαλψή του, ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι μοιάζουν όλοι σοκαρισμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.