Survivor 2024 spoiler: Βγήκε από το ριάλιτι και χώρισε! Σούσουρο με παίκτρια των Διασήμων!

March 26, 2024


Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η είσοδός της στο Survivor τράβηξε πάνω της τα φώτα, αν όχι για την εντυπωσιακή ομορφιά της, που της έχει χαρίσει τίτλους, τότε για το τσαγανό της και τη διάθεση να παλέψει.Mπορεί να μην έμεινε για όσο για ήθελε στο παιχνίδι, αλλά πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία της, και λίγο μετά την αποχώρησή της μιλάει στο YOU για όλα.Μαθημένη από παιδί στις δυσκολίες…

..., δεν μάσησε απέναντι στα υποτιμητικά σχόλια από τους συμπαίκτες της, δηλώνει ωστόσο πως σε εκείνες τις στιγμές σίγουρα θα χρειαζόταν ένα ψυχολογικό boost και «καρφώνει» τον Αλέξη Παππά για όσα έχει πει εναντίον της.O λόγος για την... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε...

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η είσοδός της στο Survivor τράβηξε πάνω της τα φώτα, αν όχι για την εντυπωσιακή ομορφιά της, που της έχει χαρίσει τίτλους, τότε για το τσαγανό της και τη διάθεση να παλέψει.

Mπορεί να μην έμεινε για όσο για ήθελε στο παιχνίδι, αλλά πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία της, και λίγο μετά την αποχώρησή της μιλάει στο YOU για όλα.

Μαθημένη από παιδί στις δυσκολίες, δεν μάσησε απέναντι στα υποτιμητικά σχόλια από τους συμπαίκτες της, δηλώνει ωστόσο πως σε εκείνες τις στιγμές σίγουρα θα χρειαζόταν ένα ψυχολογικό boost και «καρφώνει» τον Αλέξη Παππά για όσα έχει πει εναντίον της.

O λόγος για την… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.