Survivor Spoiler (26/3): Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

March 26, 2024


«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας στο SurvivorΝέες συγκρούσεις έρχονται απόψε στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή.Οι παίκτες λίγο πριν τον στίβο μάχης διαφωνούν ακόμα μια φορά για τις αλλαγές στις ομάδες.Μέχρι στιγμής η μάχη για τις ασυλίες είναι 1-1 και οι υποψηφιότητες είναι αποκλειστικά γυναικείες. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η τ…

ούν η τρίτη ασυλία ανήκει στους Κόκκινους, οι οποίοι θα κάνουν το 2-1.Οι Μπλε οδηγούνται στον τάκο και βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση μια γυναίκα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η μονομαχία της Πέμπτης αναμένεται να είναι… γυναικεία υπόθεση.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Νέες συγκρούσεις έρχονται απόψε στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή.

Οι παίκτες λίγο πριν τον στίβο μάχης διαφωνούν ακόμα μια φορά για τις αλλαγές στις ομάδες.

Μέχρι στιγμής η μάχη για τις ασυλίες είναι 1-1 και οι υποψηφιότητες είναι αποκλειστικά γυναικείες. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η τρίτη ασυλία ανήκει στους Κόκκινους, οι οποίοι θα κάνουν το 2-1.

Οι Μπλε οδηγούνται στον τάκο και βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση μια γυναίκα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η μονομαχία της Πέμπτης αναμένεται να είναι… γυναικεία υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.