Survivor 2024 spoiler: Ο Τζέιμς Καφετζής αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τις 12.000 ευρώ την εβδομάδα!

March 26, 2024


Survivor 2024 spoiler: Σε πολλούς δεν μας άρεσε η είδηση πως ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 12.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει σε ένα ριάλιτι ωστόσο φαίνεται πως, στο καθαρά εμπορικό κομμάτι, τα αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ.Όλοι όσοι ασχολούνται με το Survivor γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία του Τζέιμς Καφετζή. Πως έγινε αγαπητός στον κόσμο πριν 3 χρόνια, μέσω του Survivor 2021, πως αποχώρησε και πως κατ…

...έληξε στα δικαστήρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Λίγα χρόνια μετά όμως οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν ξανά. Κι αυτό διότι ο Τούρκος ξέρει ότι θα του φέρει τα λεφτά του πίσω. Και όχι άδικα...Μπορεί αγωνιστικά ο Τζέιμς Καφετζής να μην έχει βρει τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει το 2021,...

Survivor 2024 spoiler: Σε πολλούς δεν μας άρεσε η είδηση πως ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 12.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει σε ένα ριάλιτι ωστόσο φαίνεται πως, στο καθαρά εμπορικό κομμάτι, τα αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ.

Όλοι όσοι ασχολούνται με το Survivor γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία του Τζέιμς Καφετζή. Πως έγινε αγαπητός στον κόσμο πριν 3 χρόνια, μέσω του Survivor 2021, πως αποχώρησε και πως κατέληξε στα δικαστήρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Λίγα χρόνια μετά όμως οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν ξανά. Κι αυτό διότι ο Τούρκος ξέρει ότι θα του φέρει τα λεφτά του πίσω. Και όχι άδικα…

Survivor 2024 spoiler: Ο Τζέιμς Καφετζής αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τις 12.000 ευρώ την εβδομάδα!

Μπορεί αγωνιστικά ο Τζέιμς Καφετζής να μην έχει βρει τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει το 2021, ωστόσο στο τομέα του ριάλιτι ο άνθρωπος είναι αρχηγός. Ξέρει να φέρνει τα πάνω κάτω, να δημιουργεί εντάσεις. Άλλωστε το μυαλό του είναι αυτό που «αγοράσε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Survivor 2024 spoiler: Ο Τζέιμς Καφετζής αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τις 12.000 ευρώ την εβδομάδα!

Survivor 2024 spoiler: Γι’ αυτό αξίζει το κάθε ευρώ

Μπορεί λοιπόν τα 12.000 ευρώ την εβδομάδα να ακούγονται πάρα πολλά και προκλητικά ωστόσο ο άνθρωπος είναι ένα ριάλιτι μόνος τους. Πως κατάφερε τώρα να διαλύσει την αντίπαλη ομάδα, πιπιλίζοντας το μυαλό του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη. Το παιδί παίρνει Όσκαρ. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξέρει πολύ καλά και σίγουρα όταν παίρνει μια απόφαση να δώσει αυτό το ποσό περιέχει και ρίσκο, το οποίο του βγαίνει στο 100%! Εδώ ο Τζέιμς Καφετζής κατάφερε 2 φορές μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάξει τις ομάδες και πάει αισίως για τρίτη.

Survivor 2024: «Ξεγύμνωσε» την κλίκα ο Τζέιμς Καφετζής – «Έχουν συνεννοηθεί να ψηφίσουν τον…»

Survivor 2024: Ακόμα δεν έχει κοπάσει η σκόνη μετά το χθεσινοβραδινό (19/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor… Στο επίκεντρο βρέθηκε ο υποψήφιος Γιάννης Περπατάρης, με τον Τζέιμς Καφετζή ωστόσο να υποστηρίζει ότι υπάρχει κι άλλος λόγος που ψηφίστηκε, πέρα απ’ το unfair play που κατήγγειλε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μπλε, φωτογράφισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως πέμπτο μέλος μίας νέας κλίκας στους Κόκκινους, που θέλησε να βγάλει τον αγρότη εκτός παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ο Τζέιμς επιφυλάχθηκε και για τον επόμενο υποψήφιο, σε περίπτωση που χάσουν πάλι οι Κόκκινοι την ασυλία σήμερα (20/3).

Survivor 2024: Τι υποστήριξε ο Τζέιμς για την Ασημίνα στην κάμερα του Survivor

O Τζέιμς Καφετζής μίλησε σε προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα του Survivor και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, αλλά δεν το έχει βρει τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη. Οπότε, κατ’ εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος».

Ο παίκτης των Μπλε Survivors συμπλήρωσε επίσης: «Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι. Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τον τραυματία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.