Survivor 2024 spoiler 20/03 – Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος της «απεργίας» Γκιουλέκα – Περπατάρη! Θέλουν να εκθέσουν την…

March 26, 2024


Survivor 2024 spoiler 20/03: Σούσουρο επικρατεί σχετικά με την απόφαση των Γιώργου Γκιουλέκα και Γιάννη Περπατάρη να απέχουν από τα δεύτερα ματσαρίσματα στην 4η ασυλία της εβδομάδας!Είναι πλέον προφανές ότι μετά τις τελικές αλλαγές στις ομάδες, ο Φάνης και ο Τζέιμς προσπαθούν να ρήξουν τη σχέση του Αλέξη Παππά με τη Δαλάκα και την Ασημίνα, είτε υπαινισσόμενοι ότι η παρέα της Δαλάκα δεν την εκτιμά…

...ει τόσο όσο νομίζει, είτε αποκαλώντας, όπως φαίνεται στο επεισόδιο της 19ης Μαρτίου, τη Δαλάκα απομονωμένη για τον τρόπο ψήφου της, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η βετεράνος του Survivor είναι εγωκεντρική και ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της.Πάντως, ειδικά με τον Τζέιμς και...

Survivor 2024 spoiler 20/03: Σούσουρο επικρατεί σχετικά με την απόφαση των Γιώργου Γκιουλέκα και Γιάννη Περπατάρη να απέχουν από τα δεύτερα ματσαρίσματα στην 4η ασυλία της εβδομάδας!

Είναι πλέον προφανές ότι μετά τις τελικές αλλαγές στις ομάδες, ο Φάνης και ο Τζέιμς προσπαθούν να ρήξουν τη σχέση του Αλέξη Παππά με τη Δαλάκα και την Ασημίνα, είτε υπαινισσόμενοι ότι η παρέα της Δαλάκα δεν την εκτιμάει τόσο όσο νομίζει, είτε αποκαλώντας, όπως φαίνεται στο επεισόδιο της 19ης Μαρτίου, τη Δαλάκα απομονωμένη για τον τρόπο ψήφου της, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η βετεράνος του Survivor είναι εγωκεντρική και ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της.

Πάντως, ειδικά με τον Τζέιμς και την συμπεριφορά του το κοινό έχει διχαστεί και ο «mastermind» του παιχνιδιού φαίνεται πως δεν είναι πλέον ο πιο αγαπητός από πολλούς fans του ριάλιτι. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Survivor 2024 spoiler 20/03 - Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος της «απεργείας» Γκιουλέκα - Περπατάρη! Θέλουν να εκθέσουν την...

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο λόγος

Μετά την αποκάλυψη του Φάνη στο δεύτερο συμβούλιο ότι ο Αλέξης Παππάς, όσο ήταν στην Κόκκινη ομάδα, είχε ζητήσει τη στήριξή του για να αποκαλύψει ουσιαστικά καταγραφικά τη συμπεριφορά της Ασημίνας, η «αγία τριάδα» των Διασήμων φάνηκε να διαλύεται, με το καuτό σημείο να είναι όταν ο Αλέξης ζήτησε από την Ασημίνα να μην του μιλάει, αν συμφωνεί με τα όσα είπε ο Φάνης. Και εκείνη φυσικά, στη συνέντευξή της, εξέφρασε αμφιβολίες για την εμπιστοσύνη της προς τον Αλέξη, ειδικά όταν λαμβάνει υπόψη την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ηθοποιός.

Μετά από αυτή την ένταση δεν είναι και απορίας άξιο που οι Διάσημοι έχασαν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν για ακόμα μια φορά κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler 20/03 - Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος της «απεργείας» Γκιουλέκα - Περπατάρη! Θέλουν να εκθέσουν την...

Survivor spoiler: Σύμφωνος και ο Σάββας Γκέντσογλου

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και της κουβέντας που πάντα γίνεται για το πώς θα ψηφίσει η ομάδα που έχει βρεθεί στην αντίστοιχη θέση, ο Τζέιμς Καφετζής «δίκασε» την Κατερίνα Δαλάκα για το πώς επιλέγει κάθε φορά ποιον θα ψηφίσει, λέγοντας πως δεν ψηφίζει πάντα αγωνιστικά, αφού όταν ήταν στην ίδια ομάδα με τον Ντάνιελ, από τη μία τον εμπιστευόταν σαν τον πιο καλό παίκτη για να παίξει μαζί της στο flag race, από την άλλη τον ψήφιζε σαν τον πιο αδύναμο.

Κι εκεί άρχισε να τίθεται το εύλογο ερώτημα αν η Κατερίνα Δαλάκα επιλέγει με ποιον θα παίξει στο flag race όχι με στρατηγικό τρόπο για να κερδίσει η ομάδα της, αλλά με βάση το ποιος μπορεί να παίξει μαζί της για να κερδίσουν και να ανέβει στατιστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.