Ίδια μαλλιά, ίδιο πρόσωπο, ίδια.. όλα: Η 30χρονη κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι καρμπόν η διάσημη μαμά της

March 22, 2024


Στις σπάνιες περιπτώσεις που Ελευθερία Αρβανιτάκη αποφασίζει να μοιραστεί στιγμιότυπα της οικογενειακής της ζωής στο Instagram, το κοινό έχει την ευκαιρία να αντικρίσει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό: την εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ αυτής και της κόρης της, Αντιγόνης.Παρόλο που η καταξιωμένη τραγουδίστρια συνηθίζει να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να …

...εστιάζει την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα κυρίως στα επαγγελματικά της επιτεύγματα, οι λίγες αυτές οικογενειακές αναρτήσεις αποκαλύπτουν την συναρπαστική ομοιότητα που μοιράζονται μάνα και κόρη.Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μάνα και κόρη “σαν δυο σταγόνες νερό”Και οι δύο...

Στις σπάνιες περιπτώσεις που Ελευθερία Αρβανιτάκη αποφασίζει να μοιραστεί στιγμιότυπα της οικογενειακής της ζωής στο Instagram, το κοινό έχει την ευκαιρία να αντικρίσει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό: την εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ αυτής και της κόρης της, Αντιγόνης.

Παρόλο που η καταξιωμένη τραγουδίστρια συνηθίζει να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να εστιάζει την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα κυρίως στα επαγγελματικά της επιτεύγματα, οι λίγες αυτές οικογενειακές αναρτήσεις αποκαλύπτουν την συναρπαστική ομοιότητα που μοιράζονται μάνα και κόρη.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μάνα και κόρη “σαν δυο σταγόνες νερό”

Και οι δύο διακρίνονται από τα έντονα εκφραστικά τους μάτια και τα χαρακτηριστικά σγουρά μαλλιά τους, στοιχεία που προκαλούν συχνά τους πάντες να λένε πως μοιάζουν “σαν δυο σταγόνες νερό”.

Δείτε παρακάτω την απίστευτη ομοιότητα:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.