Μπορείς να βρεις τον ανανά σε 9 δευτερόλεπτα; Η Οπτική ψευδαίσθηση που μόνο το 2% μπόρεσε να βρει με μία γρήγορη ματιά

March 22, 2024


Σε μία νέα οπτική ψευδαίσθηση, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και μπερδεύει ακόμη και τους πιο δεινούς λύτες, πρέπει να βρεις τον ανανά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.Για τη λύση της, απαιτείται να έχεις καταπληκτική όραση και να είσαι άνθρωπος που προσέχεις τις λεπτομέρειες, προκειμένου να καταφέρεις να βρεις τον ανανά σε 9 δευτερόλεπτα.Στην φωτογραφία φαίνεται το γραφείο ενός κτηνιάτρου και κάπου…

... βρίσκεται κρυμμένος ένας ανανάς, ο οποίος έχει καμουφλαριστεί τέλεια με το περιβάλλον, καθιστώντας δύσκολο τον εντοπισμό του με μία γρήγορη ματιά.Οπτική ψευδαίσθηση για γερούς λύτεςΗ λύση της οπτικής ψευδαίσθησηςΟι αναγνώστες που κατάφεραν να βρουν τον ανανά σε 9 δευτερόλεπτα,...

Σε μία νέα οπτική ψευδαίσθηση, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και μπερδεύει ακόμη και τους πιο δεινούς λύτες, πρέπει να βρεις τον ανανά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Για τη λύση της, απαιτείται να έχεις καταπληκτική όραση και να είσαι άνθρωπος που προσέχεις τις λεπτομέρειες, προκειμένου να καταφέρεις να βρεις τον ανανά σε 9 δευτερόλεπτα.

Στην φωτογραφία φαίνεται το γραφείο ενός κτηνιάτρου και κάπου βρίσκεται κρυμμένος ένας ανανάς, ο οποίος έχει καμουφλαριστεί τέλεια με το περιβάλλον, καθιστώντας δύσκολο τον εντοπισμό του με μία γρήγορη ματιά.

Οπτική ψευδαίσθηση για γερούς λύτες

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Οι αναγνώστες που κατάφεραν να βρουν τον ανανά σε 9 δευτερόλεπτα, έχουν τέλεια όραση, ενώ όσοι δεν τα κατάφεραν, θα δουν τη λύση στην παρακάτω εικόνα.

H οπτική ψευδαίσθηση που «κολλάει το μυαλό», όλα αλλάζουν αν κάνετε το κεφάλι σας λίγο δεξιά

Άλλη μία φορά μία οπτική ψευδαίσθηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και απασχολεί εκατοντάδες χρήστες με το τι δείχνει πραγματικά η εικόνα.

Μια απίστευτη οπτική ψευδαίσθηση έχει καταπλήξει τους χρήστες του ίντερνετ, οι οποίοι να δουν τόσο ένα αντικείμενο, όσο και μια λέξη – αλλά ποιο από τα δύο εμφανίζεται πρώτο;

Το συγκεχυμένο έργο τέχνης που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μοιράστηκε ο χρήστης του Reddit, Donut_Playz_7573. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι η εικόνα είναι απλώς ένα μαύρο περίγραμμα του προσώπου ενός άνδρα με στένσιλ.

Ωστόσο, αν γείρετε ελάχιστα το κεφάλι σας προς τα δεξιά, τότε η λέξη «Liar» («Ψεύτης») σχηματίζεται με το πρόσωπο να εξαφανίζεται.

Η ανάρτηση έχει τίτλο «βλέπεις ένα πρόσωπο ή τη λέξη ψεύτης πρώτα;», με τους περισσότερους να απαντούν στα σχόλια, το πρόσωπο.

Ένας χρήστης σχολίασε ότι είδαν το «πρόσωπο πρώτα» ενώ ένας άλλος απάντησε «Δεν θα είχα δει τη λέξη ψεύτης αν δεν την έψαχνα»«Το μόνο που βλέπω είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε», είπε κάποιος άλλος.

Πρόσφατα μια οπτική ψευδαίσθηση σχετικά με έναν κύκλο σε ένα ασπρόμαυρο μοτίβο ζιγκ-ζαγκ προκάλεσε συζήτηση στο Twitter.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.