Παπαδημητρίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση του Βασάλου για τα προσωπικά της – «Μη το πάω παρακάτω και γίνει όντως άβολο…»

March 16, 2025


Το πρωί της Κυριακής 16 Μαρτίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Για την απουσία της από την τηλεόραση, τις προδοσίες που έχει ζήσει και τα παιδιά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.«Είμαι καλά!», είπε αρχικά με το που μπήκε στο πλατό και έκανε πλάκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για το αν την έχου…

Το πρωί της Κυριακής 16 Μαρτίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Για την απουσία της από την τηλεόραση, τις προδοσίες που έχει ζήσει και τα παιδιά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η συνέντευξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Είμαι καλά!», είπε αρχικά με το που μπήκε στο πλατό και έκανε πλάκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για το αν την έχουν επηρεάσει τα άστρα, διότι εκείνος έχει “καεί” στα προσωπικά τουδείτε εδώ την αποκάλυψη για τον χωρισμό του, αλλά η ίδια εξήγησε πως όλα πηγαίνουν καλά.

Και αφού έδειξαν ένα βίντεο αφιέρωμα για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, η ίδια ξεκίνησε να λέει με αφορμή τα όσα έδειξαν για την γuμναστική της: «Είναι τρόπος ζωής για εμένα η γuμναστική, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτό».

Όσον αφορά στο γεγονός πως υπερασπίζεται τους φίλους της όταν νιώθει ότι πρέπει, επισήμανε: «Πολύ συχνά έρχονται και με ρωτάνε για πράγματα που έχουν πει οι φίλοι μου. Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου. Αν έχει ειπωθεί κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, θα πω και στους φίλους μου αυτό που πιστεύω. Δημόσια δεν θα πω ψέματα, αλλά θα είμαι πιο ουδέτερη».

Σε άλλο σημείο δήλωσε για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση: «Δεν θα φοβόμουν, αλλά θωρώ ότι δεν θα μπορούσα να βάλω στην καθημερινότητά μου την ψυχολογική πίεση. Το να συζητάς αυτά τα δύσκολα θέματα είναι ψυχοφθόρο και για σένα. Και η μια εκπομπή με την άλλη απαντάτε μεταξύ σας… Δεν θα φοβόμουν να πω τη γνώμη μου, αλλά είναι ψυχοφθόρο. Θα ήθελα κάτι πιο ανάλαφρο. Και στα social media λέω πράγματα, αλλά την έχω πιο πολύ για να χαίρεται ο follower, από επιλογή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.